Ο Ερντογάν τρίζει τα δόντια στην Ευρώπη για το προσφυγικό: Ζείτε στη γαλήνη χάρη στην αυτοθυσία της Τουρκίας

Ο Τούρκος πρόεδρος με μια περίεργη δήλωση του θέλησε να τρίξει τα δόντια του στην Ευρώπη σχετικά με το προσφυγικό. Είπε ότι οι Ευρωπαίοι ζουν στη γαλήνη χωρίς τους πρόσφυγες ανάμεσα τους εξαιτίας της χώρας του κάτι που η Τουρκία δεν πρόκειται να κάνει για πάντα.

«Αν σήμερα οι λαοί της Ευρώπης ζουν γαλήνια στα εδάφη τους, το οφείλει στην αυτοθυσία της Τουρκίας και του τουρκικού έθνους. Ωστόσο δεν πρόκειται εσαεί να κάνουμε αυτήν την αυτοθυσία. Οι Σύροι αδελφοί μας που βρίσκονται στη χώρα μας νοσταλγούν τις εστίες και την πατρίδα τους. Θέλουν να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην πατρίδα τους», δήλωσε από το Καχραμανμαρας.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», χθες δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, νόμος με την υπογραφή του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, που προβλέπει την αύξηση της θητείας των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας από τα 18 στα 21 χρόνια. Δηλαδή, οι πιλότοι της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας δεν θα μπορούν να βγαίνουν στη σύνταξη στα 18 χρόνια, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα, αλλά 3 χρόνια μετά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ