Ο «Εκατομμυριούχος» πάει… Σαββατοκύριακο όταν επιστρέψουν οι «Ράδιο αρβύλα»

ο-εκατομμυριούχος-πάει-σαββατοκύ-1474953

Τι θα γίνει ο «Εκατομμυριούχος» όταν επιστρέψουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στη ζώνη των 20:00; Στην τελική απόφαση για το μέλλον του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού καταλήγει ο ANT1, με στόχο να λύσει τον «γρίφο» με τις δύο επιτυχημένες εκπομπές.

Παρότι αρχικά η σκέψη από την πλευρά του ΑΝΤ1 ήταν να «ξεκουράσει» τον «Εκατομμυριούχο» για μερικούς μήνες σταματώντας τη μετάδοσή του, τα συνεχή ρεκόρ τηλεθέασης (έφτασε το 29%) που «σπάει» το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, έφεραν την ανατροπή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διατηρήσει το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στον αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, μεταφέροντάς το στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Το κανάλι προχώρησε ήδη στην ανανέωση της συμφωνίας για τον «Εκατομμυριούχο» κλείνοντας επιπλέον 100 επεισόδια, όπως αναφέρει η Reallife. Την ίδια στιγμή, στο τραπέζι πέφτει και νέα ενισχυμένη πρόταση από την εταιρεία παραγωγής: εβδομαδιαία εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού με τίτλο «Super εκατομμυριούχος» που θα τριπλασιάζει το έπαθλο στα 300.000 ευρώ.

Η πρόταση αυτή εξετάζεται από τον ΑΝΤ1, με δύο σενάρια να βρίσκονται στο τραπέζι. Το τηλεπαιχνίδι θα μεταφερθεί τον Νοέμβριο τα Σαββατοκύριακα στις 20:00 με κανονικά επεισόδια, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να βγουν και κάποια επεισόδια του «Super εκατομμυριούχου» στην prime time του Σαββατοκύριακου ως special event.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook