Ο «διπλός» εφιάλτης της συζύγου του δασκάλου πολεμικών τεχνών – Θρίλερ με μαχαίρια και όπλο

ο-διπλός-εφιάλτης-της-συζύγου-του-δα-1656276

Το «καμπανάκι» για το πόσο επικίνδυνος είναι ο 44χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών, που συνελήφθη για το βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών του, χτύπησε στις 2 Μαΐου του 2020 στην Ηλιούπολη.

Τότε είχε πάει μεθυσμένος στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, με την οποία έχει ένα μικρό παιδί, κρατώντας δύο μαχαίρια. Την απείλησε μέσα στο σπίτι της και άρχισε να σπάει ότι βρίσκει μπροστά του.

Έντρομη η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια συγγενείς της που έφτασαν στο σπίτι της, με αποτέλεσμα ο 44χρονος να φύγει. Το επεισόδιο όμως δεν έληξε.

Όταν οι συγγενείς της εν διαστάσει συζύγου του αποχώρησαν, επέστρεψε κρατώντας αυτή τη φορά μία καραμπίνα.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από κλήση γειτόνων. Στη θέα των αστυνομικών άρχισε να εκτοξεύει απειλές, ενώ στη συνέχεια απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Στο σπίτι κλήθηκε διαπραγματευτής της Αστυνομίας, που κατάφερε να τον πείσει να βγει από το σπίτι και να παραδώσει το όπλο. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου συνελήφθη. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στη ψυχιατρική κλινική Δαφνί, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν χρήση νοσηλείας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στο μεταξύ, αύριο Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί για τα κακουργήματα που τον βαραίνουν. Ο πρώτος κύκλος έρευνας έκλεισε με τη σύλληψη του, ωστόσο, μετά την αυριανή απολογία του ανοίγει ένας άλλος κύκλος έρευνας.

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του, ενώ εκτιμάται ότι θα διαταχθεί νέα προκαταρκτική στην Αστυνομία, κυρίως για να εξακριβωθεί εάν υπήρχαν και άλλα θύματα.

Κατά το επόμενο στάδιο της έρευνας δεν αποκλείεται να κληθούν για κατάθεση αθλητές που έκαναν μαθήματα με τον 44χρονο μέχρι τη μέρα σύλληψής του.

Με λεπτούς χειρισμούς θα επιχειρηθεί να διαπιστωθεί εάν ο φόβος των κοριτσιών που έπεσαν θύματά του, ότι μπορεί να συνέχιζε τη δράση του και μετά το 2020, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook