Ο Δήμος Κισάμου στηρίζει τις προνοιακές δομές του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου

ο-δήμος-κισάμου-στηρίζει-τις-προνοιακ-1304421

Την στήριξη του δήμου Κισάμου έχουν οι προνοιακές και φιλανθρωπικές δομές του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου, χορηγώντας το ποσό των 10.000 ευρώ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Ίδρυμα

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Εκ του Αννουσάκεου Θεραπευτηρίου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται η στήριξη του Δήμου Κισάμου στις προνοιακές και φιλανθρωπικές δομές του Ιδρύματος.

Ο Πρόεδρος του Αννουσάκειου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.Αμφιλόχιος δήλωσε:

«Με χαρά και ανακούφιση ενημερωθήκαμε, από τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Γεώργιο Μυλωνάκη, την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Κισάμου όπως ο Δήμος Κισάμου έλθει αρωγός εις το πολύπλευρο και ολοένα αυξανόμενο κοινωνικό, προνοιακό και φιλανθρωπικό έργο του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως μας, στηρίζοντας τις δομές και δράσεις αυτές με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αξίας δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000,00€). Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Γεώργιο Μυλωνάκη ως και όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες του και τα αγαπητά μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Κισάμου, που έτειναν ευήκοο ους εις το αίτημα μας, στήριξης των προνοιακών, κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών και δράσεων του Αννουάκειου Ιδρύματος.

Ίδρυμα το οποίο καλύπτει, σε καθημερινή βάση, ανάγκες δεκάδων-εκατοντάδων αναγκεμένων και εμπερίστατων συνανθρώπων μας, μέσα από τις πολλές και ποίκιλλες προνοιακές και φιλανθρωπικές δομές του. Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Βοήθεια στο σπίτι, μερικές από αυτές, προσφέροντας, σε εβδομαδιαία βάση, 1500 μερίδες φαγητού και φροντίζοντας – αγκαλιάζοντας τους 80 περιθαλπόμενους που διαβιούν στο Ίδρυμα. Η πράξη αυτή ανθρωπιάς του κ. Δήμαρχου και των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Κισάμου φανερώνει την ευαισθησία και αγωνία-ενδιαφέρον που τους διακρίνει για την ανακούφιση πασχόντων και εμπερίστατων ανήμπορων συνανθρώπων μας και βεβαιώνει πως όσο οι άνθρωποι και οι θεσμοί ανακουφίζουν τον πόνο και τις ανάγκες του συνανθρώπου, τόσο η κοινωνία θα γίνει καλύτερη και πιο ανθρώπινη», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευχόμενος όπως «η πράξη αυτή αλληλεγγύης και αγάπης βρει μιμητές και συνεχιστές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook