Ο Δήμος Χανίων βράβευσε Κοτσιφάκη και Δασκαλάκη για τις διακρίσεις που πέτυχαν στους Special Olympics | Photos

ο-δήμος-χανίων-βράβευσε-κοτσιφάκη-και-840019

Τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωσταντίνο Δασκαλάκη για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που πέτυχαν στο Αμπου Ντάμπι στο πλαίσιο των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics που διεξήχθησαν το διάστημα από 14 έως 21 Μαρτίου βράβευσε ο Δήμος Χανίων.

Η τιμητική εκδήλωση για τους δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που διακρίθηκαν στο κανόε καγιάκ πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», την Παρασκευή (5/4).

Οι δύο αθλητές έδειξαν πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη βράβευση, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα από τους μαθητές Λυκείων που βρέθηκαν στην αίθουσα.

Επίσης, ο Δήμος Χανίων, βράβευσε τους προπονητές από το πρόγραμμα Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλη Αγγελάκη στο κανόε καγιάκ και Κώστα Νικολαντωνάκη στην κολύμβηση. 

Οι δύο προπονητές στον χαιρετισμό που απεύθυναν, ευχαρίστησαν το Δήμο Χανίων ενώ επεσήμαναν ότι είναι πολύ σημαντικό τα άτομα με ιδιαιτερότητες να αισθάνονται ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

Αριστερά ο Δασκαλάκης και δεξιά ο Κοτσιφάκης.

Υπενθυμίζεται ότι Κοτσιφάκης και Δασκαλάκης είχαν μια πολύ καλή παρουσία στο Αμπου Ντάμπι, αποσπώντας τέσσερα μετάλλια, ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο στο κανόε καγιάκ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook