Ο δήμος Χανίων για την ανάπλαση στη Χάληδων και τις αυθαιρεσίες ιδιωτών

ο-δήμος-χανίων-για-την-ανάπλαση-στη-χάλ-856911

Τα πράγματα στην θέση τους επιχειρεί να βάλει ο δήμος Χανίων σε ότι αφορά στην ανάπλαση επί της οδού Χάληδων.

Με σχετική ανακοίνωση διευκρινίζεται μεταξύ άλλων ότι «εκκρεμούν η τοποθέτηση του αστικού εξοπλισμού (καλαθάκια απορριμάτων, ζαρντινιέρες, παγκάκια) στις προβλεπόμενες από τη μελέτη θέσεις, καθώς και η συνέχιση – ολοκλήρωση της όδευσης ΑμεΑ στο ανατολικό πεζοδρόμιο», ενώ επισημαίνεται ότι «τα καλαθάκια απορριμάτων δεν έχουν τοποθετηθεί από τον Δήμο στις άστοχες θέσεις, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή, αλλά από ιδιώτες χρήστες, που έχουν παρέμβει χωρίς να έχουν αρμοδιότητα.»

Η ανακοίνωση του δήμου Χανίων:

«Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων διευκρινίζεται ότι το έργο της ανάπλασης της οδού Χάληδων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί – παραληφθεί (ημερομηνία υποχρεωτικής περαίωσης του έργου 03/02/2020). Εκκρεμούν η τοποθέτηση του αστικού εξοπλισμού (καλαθάκια απορριμάτων, ζαρντινιέρες, παγκάκια) στις προβλεπόμενες από τη μελέτη θέσεις, καθώς και η συνέχιση – ολοκλήρωση της όδευσης ΑμεΑ στο ανατολικό πεζοδρόμιο, η οποία πρόκειται να υλοποιηθεί μετά το πέρας της έντονης τουριστικής σεζόν.

Επισημαίνεται δε ότι τα καλαθάκια απορριμάτων δεν έχουν τοποθετηθεί από τον Δήμο στις άστοχες θέσεις, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή, αλλά από ιδιώτες χρήστες, που έχουν παρέμβει χωρίς να έχουν αρμοδιότητα. Επίσης, για τους χώρους, που χρησιμοποιούν οι καταστηματάρχες δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τον Δήμο.»

Zarpanews.gr

4 thoughts on “Ο δήμος Χανίων για την ανάπλαση στη Χάληδων και τις αυθαιρεσίες ιδιωτών

  1. Μην αναχώνεστε, η Νέα χώρα έκανε 2 χρόνια και ακόμη υπάρχουν ελλείψεις. Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει. Υπομονή να δούμε και το νέο σχήμα από το Σεπτέμβρη, κάναμε το σωστό η μια από τα ίδια

  2. Αφου οι «αρμοδιοι » του Δημου δεν ειναι αξιοι να βαλουν 1 καλαθακι , αν και με 《εντονη τουριστικη σεζον》κατα τα λεγομενα τους , τι να γινει; ανελαβαν οι «αναρμοδιοι» πολιτες μπας και γλιτωσουμε το ξεφτιλικι των αρμοδιων. Χρειαζονται 1 χρονο για να βαλουν καλαθακια στον πιο τουριστικο δρομο των Χανιων . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Αν δεν υπήρχαν οι ιδιώτες να τα τοποθετήσουν που θα πήγαιναν τα σκουπίδια; Τόσα χρόνια τι κάνει ο Δήμος; Υψηλή θεωρία και απλή κριτική. Όσον αφορά την χρήση χωρίς άδεια υπάρχουν νόμοι. Γιατί δεν εφαρμόζονται; Γιατί ο Δήμος δεν οριοθετεί χώρους προς χρήση και ενοικίαση ώστε να έχει και έσοδα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook