Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης «χρυσώνει» όποιον καταφέρει να εξολοθρεύσει τους αρουραίους της πόλης

ο-δήμαρχος-της-νέας-υόρκης-χρυσώνει-1579272

Οι αρουραίοι τείνουν να είναι ενοχλητικοί σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη

Κυβερνητικά στοιχεία από τον Οκτώβριο δείχνουν ότι οι θεάσεις αρουραίων αυξήθηκαν κατά 71% στην πόλη από εκείνη την εποχή το 2020.

Λόγω των αυξημένων εμφανίσεων τρωκτικών, η πόλη βρίσκεται στο «κυνήγι» για κάποιον που θα βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα.

Την Πέμπτη (01/12), ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς μπήκε στο επίσημο Twitter του για να μοιραστεί ότι αναζητά κάποιον με «ένστικτο δολοφόνου» που μπορεί να ξεφορτωθεί τους αρουραίους στο Μεγάλο Μήλο.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μισώ περισσότερο από τους αρουραίους. Αν έχετε την ορμή, την αποφασιστικότητα και το ένστικτο του δολοφόνου που απαιτούνται για να καταπολεμήσετε τον αδυσώπητο πληθυσμό των αρουραίων της Νέας Υόρκης – τότε σας περιμένει η δουλειά των ονείρων σας», έγραψε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης στη λεζάντα του tweet του.

Επίσης, επισύναψε έναν σύνδεσμο σε μια ιστορία από το Gothamist που αναφέρεται στη θέση εργασίας, η οποία θα αμείβει τον μελλοντικό υπάλληλο με το ιλιγγιώδες ποσό των 120.000 έως 170.000 δολαρίων.

Η θέση εργασίας – πιο επίσημα γνωστή ως Citywide Director of Rodent Mitigation της Νέας Υόρκης – ενθαρρύνει όσους έχουν υπόβαθρο στον «αστικό σχεδιασμό, τη διαχείριση έργων ή την κυβέρνηση» να υποβάλουν αίτηση.

Υποδηλώνει επίσης ότι αναζητείται ένας υποψήφιος που είναι «κάπως αιμοδιψής» και πρόθυμος να εξετάσει το θέμα και να κάνει «λύσεις από διάφορες οπτικές γωνίες». Έναν υποψήφιο με «σπαρταριστή συμπεριφορά, πονηρό χιούμορ και γενική αύρα κακοποιού».

Κατά τα άλλα, ο τέλειος υποψήφιος θα πρέπει να είναι κάτοικος Νέας Υόρκης εντός 90 ημερών από την αποδοχή της θέσης, να έχει πτυχίο στη δημόσια πολιτική ή σε παρόμοιο αντικείμενο και να γνωρίζει Microsoft Word, Excel και PowerPoint.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook