Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας με τους κατοίκους της Σούδας | Photos

ο-δήμαρχος-χανίων-τάσος-βάμβουκας-με-τ-859361

Παρουσία πλήθους κατοίκων της Σούδας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η προεκλογική ομιλία-συζήτηση του Δήμου Ενεργών Πολιτών.

Ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επιδιώκοντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των Χανιωτών για ακόμα μία τετραετία, αφού περιόδευσε στην πλατεία και συζήτησε με πολίτες τα ζητήματα της περιοχής, μίλησε στον κόσμο για τα πεπραγμένα της δημαρχιακής αρχής τα 5 χρόνια που είχε την τύχη του Δήμου στα χέρια της, αλλά και για το μέλλον που βλέπει με αισιοδοξία.Πριν την έναρξη της ομιλίας, τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σούδας, Κωνσταντίνος Φωκάς:

«Βρεθήκαμε στην κεντρική πλατεία της Σούδας, η οποία σε μερικούς μήνες θα αρχίσει να ανακτασκευάζεται, βάση του σχεδίου που ήδη έχουμε δώσει. Κάνουμε μία ενημέρωση στον κόσμο για το τι έγινε στη Σούδα τι προβλέπεται και τι θα κάνει η δημοτική αρχή.Στην περιοχή έχουν γίνει πολλά σε μία εποχή δύσκολη. Έχουν γίνει δρόμοι, διανοίξεις, πεζοδρόμια εκατοντάδες μέτρα, ηλεκτροφωτισμοί, παιδικές χαρές κ.α. Πολύ σημαντικό είναι το έργο στον ποταμό Μορώνη, που πρόκειται να δημοπρατηθεί, αξίας 5 εκατομμυρίων, που θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα της αντιπλυμμηρικής προστασίας της περιοχής.

Ήδη έχει ξεκινήσει το σχέδιο πόλης και τα αντιπλυμμηρικά έργα στο Βλητέ. Το δημαρχείο της Σούδας, που παραλάβαμε ερείπιο, πλέον στεγάζει δύο δημόσιες υπηρεσίες. Ο κόμβος Σούδας ήδη προχωράει και παίρνει τον δρόμο του.Η Σούδα έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και με τον δήμαρχο μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο πολλά. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και τις προτάσεις του.»zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook