Ο Διγαλάκης πήρε τηλέφωνο τον υπουργό να φτιάξει το λιμάνι της Σούδας, «Ok» είπε ο υπουργός

ο-διγαλάκης-πήρε-τηλέφωνο-τον-υπουργό-1149755

Άμεση ήταν η αντίδραση του Βασίλη Διγαλάκη στην είδηση της ζημιάς στο λιμάνι της Σούδας, όταν το πλοίο Ro-Ro «Πελαγίτης» συγκρούστηκε με την προβλήτα.

Όπως μας ενημέρωσε με δελτίο τύπου ο πρώην υφυπουργός, μίλησε στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, με τον οποίον συζήτησαν για τη ζημιά, ενώ πήρε και τον υπουργό Ναυτιλίας, ενημερώνοντάς τον για το θέμα. Ο κος Πλακιωτάκης -ευτυχώς- συμφώνησε ότι το σπασμένο τσιμέντο καλό θα ήταν να φύγει από το σημείο και να χυθεί νέο, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει το εν λόγω κομμάτι του λιμανιού.

Ομολογουμένως, οι Χανιώτες χρωστούν πολλά στον Βασίλη Διγαλάκη, που κατάφερε να πείσει τον υπουργό Ναυτιλίας για την χρησιμότητα του λιμανιού της Σούδας, επισημαίνοντάς του ότι η ζημιά πρέπει να αποκατασταθεί…

Ακολουθεί το κατατοπιστικό δελτίο τύπου του βουλευτή Χανίων:

«Η πρόσκρουση φορτηγού πλοίου στην προβλήτα του λιμένα της Σούδας, το πρωί της Τρίτης 6 Απριλίου 2021, προκάλεσε -σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων- σοβαρές ζημιές, η αποκατάσταση των οποίων αποτελεί προτεραιότητα.

Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων Δημήτρη Βιριράκη, από τον οποίο ενημερώθηκα για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν εφ’ εξής με τη μορφή του κατεπείγοντος για την ταχεία αποκατάσταση του προβλήματος.

Ακολούθως, επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, τον οποίο ενημέρωσα για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο κ. Πλακιωτάκης συμφώνησε ότι η αποκατάσταση της ζημιάς στο λιμάνι της Σούδας θα πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατόν, δεδομένου ότι βρισκόμαστε λίγο πριν από την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, και ζήτησε να σταλεί άμεσα το αίτημα από το Λιμενικό Ταμείο, μόλις ολοκληρωθεί η υποθαλάσσια αυτοψία.»

ΖΑΡΠ…

2 thoughts on “Ο Διγαλάκης πήρε τηλέφωνο τον υπουργό να φτιάξει το λιμάνι της Σούδας, «Ok» είπε ο υπουργός

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΙΑ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ»
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ, ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΙΑ…
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΠΡΕ ΙΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΓΑΛΟΠΡΥΤΑΝΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥ?????????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook