Ο Διγαλάκης… άνοιξε το φαράγγι της Σαμαριάς

Ο “κατόπιν ενεργειών μου” ξαναχτύπησε

Μετά τον… αχτύπητο βουλευτή Ζακύνθου Ακτύπη, που… απάλλαξε το νησί του από τον ζυγό του lockdown, γίνεται γνωστό ότι ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης, άνοιξε για όλους το φαράγγι της Σαμαριάς.

Αυτό τουλάχιστον δηλώνει ο ίδιος, με ανακοίνωση που αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: “Μετά από διαρκή επικοινωνία με τα αρμόδια στελέχη της Κυβέρνησης και ανάδειξη του ζητήματος για τη λειτουργία του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς από σήμερα τίθεται σε ισχύ σχετική ΚΥΑ η οποία επιτρέπει τη μετακίνηση…”

Όπως έλεγαν τα παλαιότερα χρόνια, “κατόπιν ενεργειών μου…”

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην υφυπουργός ακολουθεί την πατροπαράδοτη μέθοδο. Παλαιότερα είχε φτιάξει με… ένα τηλεφώνημα το λιμάνι της Σούδας και είχε μοιράσει έξτρα λεφτά στις επιχειρήσεις του τόπου.

Μετά από αυτά, τί είναι ένα ψωροφαράγγι…

Βέβαια, το άνοιγμα του φαραγγιού είχε ζητήσει και ο αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Καλογερής. Και μάλιστα έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε.

Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Μετά από διαρκή επικοινωνία με τα αρμόδια στελέχη της Κυβέρνησης και ανάδειξη του ζητήματος για τη λειτουργία του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, από σήμερα τίθεται σε ισχύ σχετική ΚΥΑ η οποία επιτρέπει τη μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε εθνικούς δρυμούς ανά την επικράτεια, υπό την προϋπόθεση ότι στην περιφερειακή ενότητα στην οποία ανήκουν δεν βρίσκεται σε κατηγορία κινδύνου 4 και άνω σύμφωνα με τον ημερήσιο χάρτη επικινδυνότητας για πυρκαγιά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Πρόκειται για μια σημαντική τροποποίηση, η οποία λαμβάνει υπόψη το ύψιστο ζήτημα της προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές το τελευταίο διάστημα, συνδέοντάς το με τις κλιματολογικές συνθήκες ανά ημέρα.

Ταυτόχρονα όμως αποδεικνύει και την υποστήριξη προς τους κατοίκους της περιοχής μας καθώς και των υπόλοιπων περιοχών, όπου διαδρομές όπως αυτή στο Φαράγγι της Σαμαριάς, αποτελούν και τον μόνο τρόπο βιοπορισμού τους.

Άλλωστε, οι εν λόγω συμπολίτες μας έχουν επωμιστεί και αυτοί εδώ και πολύ καιρό το μεγάλο οικονομικό βάρος και πλήγμα λόγω των μέτρων της πανδημίας.”

ΖΑΡΠ…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠοιοι μπορούν να πάρουν σύνταξη μέχρι το τέλος του έτους
Επόμενο άρθροSuperleague – Οριστικό: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΩΣΑΝΝΑ!!! Ο ΜΕΣΣΙΑΣ Νο2!!! Τί θα γινόμασταν χωρίς εσένα; Χωρίς το real estate σου; Χωρίς την πυγμή σου;
    Προτείνω το φαράγγι της Σαμαριάς να μετονομαστεί σε φαράγγι Διγαλάκη real estate για να μην ξεχνιόμστε κιόλας!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ