Ο Διακόπουλος παραιτήθηκε γιατί αποκάλυψε τα ψέματα Μητσοτάκη για τις έρευνες του Oruc Reis λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της παραίτησης του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, Αλέξανδρου Διακόπουλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο Αντιναύαρχος ε.α εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από «το επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας» διότι «είπε την αλήθεια και αποκάλυψε τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη για τις δήθεν ανύπαρκτες έρευνες του Ourc Reis».

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι: «πορεύεται με φθηνούς επικοινωνιακούς όρους ακόμη και σε κρίσιμα εθνικά θέματα».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο Αλέξανδρος Διακόπουλος, Αντιναύαρχος ε.α. και σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το “επιτελικό” κράτος της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του μετά και την παραίτηση του κ. Διακόπουλου η οποία έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό.

«Ο λόγος είναι απλός: είπε την αλήθεια και αποκάλυψε τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη για τις δήθεν “ανύπαρκτες έρευνες” του Oruc Reis», σημειώνει εν συνεχεία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: «Μια αλήθεια που ανατρέπει την κουτοπόνηρη κυβερνητική προπαγάνδα, η οποία συνεχίζει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της για την παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

«Ο κ. Μητσοτάκης για πολλοστή φορά, ακόμα και σε πολύ κρίσιμα εθνικά θέματα, πορεύεται με φτηνούς επικοινωνιακούς όρους, μήπως και περισώσει το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ