Ο δεύτερος βιασμός της Σοφίας

ο-δεύτερος-βιασμός-της-σοφίας-391681

Ένας δεύτερος βιασμός γίνεται σε όλες τις Σοφίες που τολμούν και μιλούν αυτή τη φορά με δράστες τα κανάλια. «Πουλάνε» τον βιασμό κανονικά και αδίστακτα αφιερώνοντας ολόκληρα, σχεδόν μονοθεματικά, δελτία και εκπομπές με αχρείαστες πλην όμως θεαματικές λεπτομέρειες.

Όταν «πουλάς» το απαράδεκτο, το αποκρουστικό, το κτηνώδες, το απάνθρωπο για να κερδίσεις τηλεθέαση και «κλικ» σημαίνει πως κάποιοι αγοράζουν και μάλιστα πολλοί και η «αγορά» του απάνθρωπου σίγουρα δεν κάνει καλό ούτε στους ίδιους, ούτε και στις Σοφίες του μέλλοντος.

Βεβαίως είναι προτιμότερο για τα κανάλια να πουλάνε τον βιασμό, ή την ανήλικη αγριότητα στο μετρό, παρά να υμνολογούν συνεχώς τον μητσοτακισμό που γίνεται ολοένα και περισσότερο απεχθής στο κοινό και έχει αρχίσει να διώχνει τον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι ειδήσεις ολοένα και περισσότερο γεμίζουν με περιστατικά από το αστυνομικό δελτίο. Άντε και ορισμένες χρηστικές πληροφορίες για την πανδημία, χωρίς κυβερνητικά λάθη βεβαίως, αρκετά ελληνοτουρκικά, όσο το δυνατόν λιγότερα πολιτικά και έτοιμη η συνταγή της καθημερινής μας ενημέρωσης.

Προβάλλουν δηλαδή οτιδήποτε για το οποίο μπορούν να μιλήσουν πιο ελεύθερα, να αποσιωπήσουν τα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα και να συγκαλύψουν τα κυβερνητικά εγκλήματα που προκαλεί η ανικανότητα και η ανάλγητη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία.

Βεβαίως έσπευσαν πολλοί ένοχοι και υποκριτές να σταθούν «δίπλα» στις Σοφίες σε βαθμό κορεσμού. Άλλοι για να «πουλήσουν» τις εκπομπές τους και άλλοι για να «πουλήσουν» την εικόνα τους στο κοινό.

Ο γνωστός τηλε-εισαγγελέας κος Ευαγγελάτος διεξάγει τηλεοπτικές «ανακρίσεις» για να μάθει λεπτομέρειες και να εντοπίσει τους βιαστές. Επίσης ο γνωστός κος Λοβέρδος, που θέλει να γίνει και αρχηγός κόμματος, ύστερα από την διαπόμπευση των οροθετικών και την επιθυμία του να σπάσει τη μύτη του πρώην πρωθυπουργού της χώρας μέσα στη βουλή(!) δήλωσε και αυτός συμπαράσταση στις Σοφίες!

Τελικά πολύ φοβάμαι πως όλο αυτό το κλίμα υποκρισίας και εκμετάλλευσης του βιασμού, αντί να προτρέπει τις Σοφίες να μιλήσουν, τις αποτρέπει και τις αηδιάζει ώστε να μην ξανανοίξουν το στόμα τους ποτέ.-

Γράφει ο Τάκης Ψαρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook