Ο Δαμιανάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 9ο Δημοτικό Χαλέπας | Photos

ο-δαμιανάκης-άσκησε-το-εκλογικό-του-δι-867050

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης στο 9ο Δημοτικό Σχολείο της Χαλέπας, συνοδευόμενους από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά».

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα ο κ. Δαμιανάκης, σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του τύπου εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Σήμερα οι συνδημότες μας με τημεγάλη δύναμη της ψήφου τους θα καθορίσουν την προοπτική του Δήμου μας για τα επόμενα 4 χρόνια. Είμαι βέβαιος, ότι θα μας αξιολογήσουν όλους γιατί το μέλλον του Δήμου, δεν εξαρτάται μόνο από έναν, αλλά από πολλούς. 

Με συνέργειας, με αγαστή συνεργασία, με πρόγραμμα και αν θέλετε με συγκεκριμένο διάγραμμα όλων εκείνων των απαραίτητων που πρέπει να κάνουμε  άμεσα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι οι πολίτες θα μας αξιολογήσουν και θα θα μας κρίνουν όλους. Αυτό που δεσμεύομαι είναι ότι θα είμαι στην υπηρεσία των συνδημοτών μας, σε συνεργασία με τους συνυποψηφίους μου, γιατί αυτό απαιτεί, το τονίζω δύο φορές, αυτό απαιτεί η προοπτική του πανέμορφου Δήμου Χανίων» τόνισε ο κ. Δαμιανάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook