Ο χυμός LIFE στην κορυφή: Νέα βράβευση για τον LIFE της ΔΕΛΤΑ στα Effie Awards

ο-χυμός-life-στην-κορυφή-νέα-βράβευση-για-τ-1173676

Το κορυφαίο βραβείο αποτελεσματικότητας «Effie» απέσπασε η ΔΕΛΤΑ για τους φυσικούς χυμούς ψυγείου LIFE στην κατηγορία «Μη αλκοολούχα ποτά».

Με το επαναλανσάρισμά τους που πραγματοποιήθηκε το 2019, οι νέοι χυμοί LIFE αγαπήθηκαν αμέσως από το καταναλωτικό κοινό. Το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήρθε τώρα, με την απονομή του βραβείου Silver Effie, από τα σημαντικότερα στον χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας διεθνώς.

Το επιτυχημένο επαναλανσάρισμα των φυσικών χυμών LIFE της ΔΕΛΤΑ, αφορούσε στον επανασχεδιασμό του συνολικού concept της σειράς, σε ότι αφορά τόσο τη συσκευασία, όσο και τη δημιουργία πολύ ποιοτικών νέων προϊόντων.

Η σειρά αποτελείται από 3 διακριτά ranges (φρούτα του τόπου μας, super φρούτα, φρούτα εποχής), με ανανεωμένες συνταγές που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες της ζωής των καταναλωτών. Στην επιτυχία συνέβαλε ασφαλώς και η 360ο διαφημιστική καμπάνια «Ζωή σε κάθε στιγμή», μέσω της οποίας προβλήθηκε στο κοινό ολόκληρη η γκάμα γεύσεων του χυμού LIFE.

Μετά το επαναλανσάρισμα και παρά την ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, οι χυμοί LIFE έλαμψαν ξανά, ενισχύοντας σημαντικά το μερίδιο τους στην αγορά, ενώ η τάση αύξησης των πωλήσεων ήταν θεαματική!

Τα Effie awards δεν βραβεύουν απλώς τις καμπάνιες, αλλά τη στρατηγική σκέψη, τη δημιουργική της έκφρασης και τα αποτελέσματα, σε σχέση με τους προκαθορισμένους κάθε φορά στόχους. Πρόκειται για έναν θεσμό που ξεκίνησε στις ΗΠΑ το 1968.

Στην Ελλάδα απονέμονται κάθε δύο χρόνια από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Marketing (ΕΙΜ) και τον Σύλλογο Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook