Ο χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικός για αυτά τα 3 ζώδια

ο-χειμώνας-θα-είναι-ιδιαίτερα-ρομαντι-1159436

Μπορεί ο χειμώνας να είναι η εποχή του κρύου και της παγωνιάς, είναι, όμως και η ιδανική ατμόσφαιρα για ρομαντικές καταστάσεις. Αυτόν τον καιρό ευνοούνται οι αγκαλιές, τα όμορφα και χουχουλιάρικα βράδια, ενώ όλος αυτός ο καιρός που μένουμε στο σπίτι είναι κατάλληλος για να γνωρίσουμε κάποιον καλύτερα.

Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε πόσο ρομαντικός θα είναι αυτός ο χειμώνας για εσάς, η αστρολογία έχει την απάντηση. Διαβάστε παρακάτω τα ζώδια τα οποία θα ζήσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους ή θα βρουν αυτό που αναζητούν στον αισθηματικό τομέα. Οι κινήσεις των πλανητών είναι οι κατάλληλες για την έκφραση των συναισθημάτων και των αναγκών και φαίνεται πως και η άλλη πλευρά δείχνει περισσότερη κατανόηση. Κυριαρχεί η αποφασιστικότητα και η ανάγκη για ανανέωση, ενώ καταστάσεις που έμεναν στάσιμες ξεκαθαρίζουν. Ας δούμε, όμως, ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια του χειμώνα στον έρωτα.

Καρκίνος

Η προσωπική σας ζωή μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Πλέον, γνωρίζετε πως πρέπει να κλείσετε τις πόρτες σε υποθέσεις που σας κρατούν πίσω. Θεωρείστε τυχεροί στο αισθηματικό κομμάτι αυτή τη χρονιά, αφού είναι πιθανό να βρείτε το ταίρι που αναζητούσατε. Κατακτήσεις, γνωριμίες και αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους – πέρα από τον στενό σας κύκλο – θα οδηγήσουν σε αλλαγή της κοσμοθεωρίας σας, με αποτέλεσμα η αισιοδοξία να βρίσκεται στα ύψη.

Παρθένος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας, εκείνον της απόλαυσης και της αγάπης, πράγμα το οποίο θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε και να ζήσετε ρομαντικές εμπειρίες. Ωστόσο, η Αφροδίτη θα είναι και ανάδρομη, οπότε δώστε προσοχή σε πισωγυρίσματα τα οποία θα σας οδηγήσουν μόνο σε παλιά μονοπάτια. Σε γενικές γραμμές επικρατεί αισιοδοξία, αφού το 2022 μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής για τον ερωτικό τομέα.

Υδροχόος

Για αρκετό καιρό νιώθετε πως τα πράγματα κινούνται σχετικά αργά στον ερωτικό τομέα. Ωστόσο, μόλις η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σας (6 Μαρτίου) θα νιώσετε αμέσως αναγεννημένοι και έτοιμοι να αγκαλιάσετε ό,τι θέλει η καρδιά σας. Θα ανανεωθείτε και θα ασχοληθείτε με εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, ενώ θα συναναστρέφεστε με άτομα τα οποία θα φέρουν πολύ ρομαντισμό στη ζωή σας.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook