Ο Χάρος βγήκε παγανιά! Δολοφονική οδήγηση από οδηγό στον ΒΟΑΚ | Video

ο-χάρος-βγήκε-παγανιά-δολοφονική-οδήγ-906038

Βαρύς είναι και φέτος ο φόρος αίματος που πληρώνουν οι κρητικοί οδηγοί στην άσφαλτο και δυστυχώς, όσο θρήνο και πένθος και αν βιώσουν, πολλοί είναι αυτοί που δεν συμμορφώνονται.

Αντίθετα, συνεχίζουν να ρισκάρουν τόσο τη ζωή τη δική τους, όσο και των άλλων οδηγών, απλά για να φτάσουν λίγα λεπτά νωρίτερα στον προορισμό τους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του οδηγού στο βίντεο, ο οποίος επιχειρεί πολλαπλή προσπέραση από τα δεξιά, σε σημείο λίγο πριν την διακλάδωση της Αγίας Πελαγίας στο ρεύμα προς Ρέθυμνο στον ΒΟΑΚ.

Τόσα πολλά θα μπορούσαν να έχουν πάει στραβά:

 zarpanews.gr

5 thoughts on “Ο Χάρος βγήκε παγανιά! Δολοφονική οδήγηση από οδηγό στον ΒΟΑΚ | Video

  1. Αυτός ο ηλίθιος νομίζει ότι έκανε και εξυπνάδα από πάνω! Προσπέραση από τα δεξιά, μα είναι δυνατόν;;;
    Πως να μην σκοτώνονται στην Κρήτη με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε.

    1. Αυτοί οι οδηγοί είναι συνήθως οι Έλληνες επισκέπτες του δεκαπενταύγουστου.ξενυχτισμενοι, ταλαιπωρημένα κορμιά αφού κοιμούνται χάμω στρωματσαδα σε συγγενείς τσάμπα,και γεμάτοι άχτι από την κωλοζωη που κάνουν στις πόλεις έρχονται και ξεσπάνε εδώ οι καλιτσουναδες όπως τους λέμε …

  2. KAI ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ??
    ΕΣΥ Ο ΜΥΑΛΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??

  3. ο φονιασ ειναι αυτοσ που οδηγα επανω στην διαχωριστικη γραμη και δεν αφηνει καποιον που για τουσ δικοστου λογουσ βιαζετε να προσπερασει ,γιατι ο αλλοσ νομιζει πωσ ολοσ ο δρομοσ ειναι δικοστου .για να ξερουμε και τι λεμε.

    1. Ναι…αυτός είναι ανισόρροπος. Οι άλλοι που οδηγούν με βιδωμένοι με 70 πάνω στη διαχωριστική δεν είναι δολοφόνοι; Τις προάλλες ταρίφας στην εθνική καταλάμβανε και τις 2 λωρίδες του ρεύματος (στηθαίο στη μέση) για να μην αφήσει κανένα να περάσει. Όταν φυσικά τον προσπέρασα από τα δεξιά στράβωσε το γίδι.
      Αυτό που γίνεται στο βίντεο λέγεται φασισμός. Δεν μπλοκάρεις τις συγκοινωνίες. Όποιος θέλει να πάει αργά, πρέπει να κάνει ελαφρά στα δεξιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook