Ο Χανιώτης που τρέχει με τα χρώματα του «Ορίζοντα» στο εξωτερικό

ο-χανιώτης-που-τρέχει-με-τα-χρώματα-του-1610024

Ο Μάνος Κατσομπενάκης γεννήθηκε στα Χανιά αλλά ζει μόνιμα με την οικογένειά του στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου εργάζεται ως πιλότος.

Είναι από τα πρώτα μέλη της αθλητικής παρέας του «Ορίζοντα» και εθελοντής του Συλλόγου. Για περισσότερα από 10 χρόνια συμμετέχει με τα χρώματα του «Ορίζοντα» σε αθλητικές διοργανώσεις του εξωτερικού, προωθώντας τον εθελοντισμό και προβάλλοντας το έργο του Συλλόγου μας. Υποστηρικτές του πάντα η σύζυγός του και τα παιδιά τους, με τους οποίους τρέχουν οικογενειακά σε πολλές διοργανώσεις.

Ενδεικτικά, το 2022 συμμετείχε στους Αγώνες: Cambridge Half Marathon, Midnight Sun Marathon Tromso Norway, Kilkenny Ridge Trail race New Hampshire, Turkey Trot, REI run in Boston.

Ο Μάνος Κατσομπενάκης μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματά του αναφορικά με την συμμετοχή του σε αγώνες με τα χρώματα του «Ορίζοντα»: «Όσο δύσκολος και να είναι ο αγώνας που τρέχω δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αγώνα ζωής που δίνουν καθημερινά οι μικροί φίλοι του «Ορίζοντα». Αυτή η πραγματικότητα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω την "μικρή" δική μου προσπάθεια και με προτρέπει να ξεκινήσω μία καινούρια!»

Μάθε πως μπορείς κι εσύ να προβάλλεις το έργο του «Ορίζοντα» συμμετέχοντας σε αθλητικές διοργανώσεις, με τα χρώματά του και προωθώντας το μήνυμα: «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ».

Επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2821079650 ή ηλεκτρονικά στο

[email protected]

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook