Ο χαιρετισμός του δημάρχου Αποκορώνου για το νέο σχολικό έτος

ο-χαιρετισμός-του-δημάρχου-αποκορώνο-1502046

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων,

Με την σημερινή έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-23 θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους ένα δημιουργικό και εποικοδομητικό έτος συνοδευόμενο όχι μόνο από γνώση αλλά και από τις αξίες και το ήθος που αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για την δημιουργία ενός σωστού και ολοκληρωμένου ατόμου για την κοινωνία.

Εύχομαι οι μαθητές με την πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτικών να καταφέρουν να θεμελιώσουν τις βάσεις που θα τους οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων τους και στο άνοιγμα των οριζόντων τους .

Η σύμπνοια, η ενσυναίσθηση και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα ας αποτελέσουν τη βάση για μια ομαλή σχολική περίοδο με ίσες ευκαιρίες για όλους .Ας μην ξεχνάμε ότι η Παιδεία είναι η κινητήριος δύναμη για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και ας δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Εμείς, ως δημοτική αρχή, από πλευράς μας θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας στα σχολεία μας. Διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε και φέτος , όπως κάθε άλλη χρονιά,κοντά στους μαθητές, καθηγητές, διευθυντές και συλλόγους γονέων για ότι χρειαστούν. Οι σχολικές καθαρίστριες και οι εκπαιδευτικοί είναι στις θέσεις τους, τα λεωφορεία έτοιμα να μεταφέρουν τους μαθητές και οι επεμβάσεις σε σχολικά κτίρια που είχαν δρομολογηθεί, έχουν ολοκληρωθεί. Μελέτες έχουν ήδη ξεκινήσει είτε για ανακαινίσεις κτιρίων είτε για κατασκευή εξολοκλήρου νέων ( όπως το λύκειο Βάμου) .

Καλή σχολική χρονιά!

Καλή πρόοδο!

Δήμαρχος Αποκορώνου,

Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook