Ο Big Brother έρχεται νωρίτερα και με ανατροπές

ο-big-brother-έρχεται-νωρίτερα-και-με-ανατροπές-1005167

Ίσως τελικά η αναβολή λόγω πανδημίας να βοηθήσει την παραγωγή του «Μεγάλου Αδελφού» να κάνει κάποιες διορθώσεις και να βελτιώσει κάποια σημεία τα οποία τον Απρίλιο δεν υπήρχαν περιθώρια να αλλάξουν. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον ΣΚΑΪ αποφασίστηκε να γίνει η πρεμιέρα πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, με την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία.

Παρουσιαστής του ριάλιτι θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης ωστόσο θα υπάρξει πιθανότατα μία αλλαγή ή για την ακρίβεια μία προσθήκη. Στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στα live θα υπάρχει μία επιτροπή δύο ατόμων, μάλλον γυναικών, οι οποίες θα προέρχονται από τον χώρο των media και θα σχολιάζουν ή θα παρεμβαίνουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο στα όσα συμβαίνουν.

Επιπλέον η παραγωγή σχεδιάζει κάποιες αλλαγές στην σύνθεση των παικτών που θα μπουν στο σπίτι του «Big Brother» στις αρχές του φθινοπώρου και θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την συνθήκη ανταγωνισμού η οποία αναμένεται να είναι η πιο σκληρή των τελευταίων ετών στην τηλεόραση.

Αυτό που σίγουρα δεν αλλάζει είναι ο χώρος ο οποίος παραμένει στο Κορωπί, στα στούντιο Κ2 όπου ένα πολυτελές σπίτι έχει δημιουργηθεί και εξοπλιστεί με κάμερες για να φιλοξενήσει 16 παίκτες για 15 εβδομάδες. Έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα. Για τη διαμόρφωσή του, 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν.

Οι δεκαέξι παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζονται και δε συνδέονται με κοινές καταβολές θα παραμείνουν σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς Internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Αυτό το πείραμα που από την δεκαετία του 1970 έρχεται να επιβεβαιώσει τις συνέπειες του εγκλεισμού υπό τηλεοπτικές συνθήκες και όρους, με έπαθλο 100 χιλιάδες ευρώ. Και φυσικά την εξαργύρωση της παραμονής με μη χρηματικά έπαθλα. Είτε με μία θέση στον τηλεοπτικό ήλιο είτε με ικανοποίηση της ματαιοδοξίας και της ψευδαίσθησης που δημιουργεί η περιστασιακή αναγνωρισιμότητα που προσφέρει η τηλεόραση.

Το reality θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 23.00 – 01.00 όπου θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν πολυτελή διαβίωση. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό. Τις Κυριακές στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook