Ο Ασημακόπουλος δεν θα κρατήσει την αμοιβή του Survivor, θα την δώσει στα παιδιά με καρκίνο

ο-ασημακόπουλος-δεν-θα-κρατήσει-την-αμ-1202151

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σύμφωνα με τα spoiler μάλλον είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί από το Survivor και σίγουρα πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί πολύ.

Ωστόσο κατά την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης έχει εξομολογηθεί την προσωπική του ιστορία, καθώς πριν από μερικά χρόνια έχασε τον αδερφό του, ο οποίος νικήθηκε από τον καρκίνο.

Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, «Happy Day» ο Γιώργος Ασημακόπουλος σκοπεύει να μην χρησιμοποιήσει ο ίδιος ολόκληρη την αμοιβή του, αλλά να δώσει μέρος της στα παιδάκια που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω, επειδή είχα συνομιλήσει μαζί του πριν φύγει και τώρα μπορώ να το πω. Τόσο καιρό δεν μπορούσα να το πω γιατί ήταν και σε εξέλιξη οι ψηφοφορίες, αλλά τώρα έχουν κλείσει όλα αυτά», είπε αρχικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Επιθυμία του Γιώργου για όσο καιρό θα παρέμενε στο παιχνίδι και όσα χρήματα κι αν κέρδιζε, ήταν να δώσει ένα μέρος του ποσού που θα εισπράξει στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ δεν είχα καταλάβει τότε κάτι, αλλά μετά το μάθαμε μέσα από το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook