Ο Αρναουτάκης έδωσε προαγωγή και παίρνει… κοντά του τη Χανιώτισσα Διευθύντρια Τεχνικών Έργων | Photos

Την αναβάθμιση της στην Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Σχεδιασμού στην Περιφέρεια Κρήτης, αποφάσισε για την -μέχρι σήμερα Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων- Ελένη Δοξάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Την ανακοίνωση της προαγωγής έκανε στους δημοσιογράφους των Χανίων ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, στο περιθώριο της υπογραφής της ένταξης για το έργο του δρόμο Πλάτανος Σφηνάρι (δείτε εδώ).

Η Ελένη Δοξάκη είναι στη θέση της Διευθύντριας Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας από το 2011, ενώ πριν ήταν στη διεύθυνση της Πολεοδομίας Χανίων. Δήλωσε ότι την ανακοίνωση της την έκανε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης ενώ τόνισε πως, όπως είπε ο ίδιος, «θα υπάρχει γραφείο Γενικού Διευθυντή και στα Χανιά, για αν επιβλέπουμε από κοντά όλα τα έργα που γίνονται στον Νομό».Όπως είπε ο κ. Αρναουτάκης, «η κ. Δοξάκη ήταν αποκλειστικά δική μου επιλογή, παρότι ήταν αρκετοί οι υποψήφιοι για τη θέση, απέδειξε ωστόσο ότι αποτελεί ένα κορυφαίο στέλεχος για τις τεχνικές μας υπηρεσίες και ήταν υποχρέωσή μου να την προάγω σε Γενική Διευθύντρια των υπηρεσιών όλης της Κρήτης».

«Η τοποθέτησή της είναι δίκαιη και αξιοκρατική και είναι πολύ τιμητικό για τα Χανιά, αλλά θα μας λείψει. Εκτιμούμε ότι επειδή ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των έργων είναι στα Χανιά, νομοτελειακά θα πρέπει να παρακολουθεί στενά τα έργα αυτά, οπότε θα “απαιτήσουμε” να έχει αυξημένη συμμετοχή και επαγρύπνηση», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής.

Συγχαρητήρια Σημανδηράκη

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε συγχαρητήριο μήνυμα του για την εκλογή της κυρίας Ελένης Δοξάκη, στην θέση της Γενικής Διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Χανίων, αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά, λάβαμε γνώση για την προαγωγή της κας Δοξάκη στην θέση της Γενικής Διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης.

Με την κα. Δοξάκη είχα την χαρά να συνεργαστώ για αρκετά χρόνια κατά την διάρκεια της θητείας μου στην Περιφέρεια Κρήτης.

Είμαι σίγουρος ότι η εργατικότητα, η αποτελεσματικότητα και η εντιμότητα της θα συμβάλλουν καθοριστικά στην περαιτέρω προώθηση των σημαντικών αναπτυξιακών έργων του τόπου μας. Συγχαρητήρια στην κα. Δοξάκη αλλά και τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη για την εξαίρετη αυτή επιλογή.

Από κοινού, ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσουμε την αγαστή μας συνεργασία επ’ ωφελεία των πολιτών.»

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με μία αξιόλογη τοποθέτησή, δεν αποκτάς αξιοκρατία. Ερώτηση: πόσες τοποθετήσεις επί ημερών Αρναουτάκη έγιναν μετά από αξιολόγηση και κρίση; Γιατί όλοι είναι Αναπληρωτές Διευθυντές και Τμηματάρχες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ