Ο άριστος κ. Διαματάρης

ο-άριστος-κ-διαματάρης-962225

Δεν έγραψε πουθενά ότι έχει μεταπτυχιακό τίτλο στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Αυτό που εννοεί είναι ότι παρακολούθησε το τμήμα, όχι ότι αποφοίτησε. Αν αυτό παρερμηνεύτηκε, λυπάται πάρα πολύ, ήταν ξεκάθαρα έξω από τις προθέσεις του και εκφράζει την απογοήτευσή του για τον αρνητικό σχολιασμό που προκλήθηκε.

Μας ενημερώνει επίσης ότι ο λόγος που δεν ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό ήταν οικονομικός -και αυτό είναι μια έμμεση επίκληση στην κοινωνική μας ευαισθησία. Και, ακόμα, στην απάντησή του, που καθυστέρησε 24 ώρες, επισημαίνει ότι είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά του στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού, πράγμα άσχετο με την όλη συζήτηση.

Το μόνο βέβαιο από την εξήγηση που έδωσε ο κ. Διαματάρης είναι ότι δεν του περνάει ούτε ως σκέψη από το μυαλό να παραιτηθεί. Αντιθέτως. Εξάλειψε την επίμαχη αναφορά από το βιογραφικό του, το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, και είναι εντάξει με τη συνείδησή του και με την πολιτική δεοντολογία. Μπορεί να συνεχίσει κανονικά να εκπροσωπεί τη χώρα, σε διεθνείς επαφές και διασκέψεις, και να διαπραγματεύεται τα εθνικά μας θέματα με το κεφάλι ψηλά.

Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα η παραίτηση του υφυπουργού θα είχε υποβληθεί ακαριαία. Γιατί το να ψεύδεσαι στο βιογραφικό σου δείχνει ανυποληψία και η ανυποληψία δεν τιμά ούτε τον ρόλο που υπηρετείς ούτε αυτόν που σου τον ανέθεσε.

Εδώ διόρθωσαν το βιογραφικό και συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Δεν αντέχεται τόση αριστεία πια…

One thought on “Ο άριστος κ. Διαματάρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook