Ο αργοπορημένος Πούτιν και τα… νύχια της Μέρκελ – Τα ευτράπελα της Διάσκεψης του Βερολίνου | Photo + Video

ο-αργοπορημένος-πούτιν-και-τα-νύχια-984988

Παρά την κρισιμότητα της διαβούλευσης τα ευτράπελα δεν έλειψαν στο περιθώριο της Διάσκεψης Κορυφής του Βερολίνου για τη Λιβύη, κατά την οποία η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ είχε φοβερό άγχος.

Συγκεκριμένα ο φακός του Reuters κατέγραψε την κα Μέρκελ, τη στιγμή που περίμενε να υποδεχθεί στην Καγκελαρία τους ηγέτες.

Το άγχος της Άνγκελα Μέρκελ εκδηλώθηκε με τον πιο… απλό και ανθρώπινο τρόπο. Με σφιγμένα χείλη κάποια στιγμή άρχισε να τρώει τα νύχια της…

Που’ ναι ο Πούτιν οέο…

Και στην καθιερωμένη «οικογενειακή φωτογραφία» των συμμετεχόντων, που άνοιξε επισήμως το μεσημέρι της Κυριακής τις εργασίες της στην Καγκελαρία, πάλι κάτι δεν πήγε καλά!

Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι κάποιος απουσίαζε, και αυτός ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν. «Πού είναι ο Πούτιν» φαίνεται να αναρωτιούνται οι παριστάμενοι σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ψάχνοντας τον Ρώσο πρόεδρο.

Μάλιστα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη από την απουσία του Πούτιν, γυρίζοντας να τον ψάξει πολλές φορές και να στραφεί προς το σημείο όπου θα έπρεπε να στέκεται.

Ο Ρώσος πρόεδρος πάντως, όταν αντιλήφθηκε ότι τον περίμεναν, έσπευσε στη θέση του.

Το «μπέρδεμα» του Κόντε

Ο Πούτιν, ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που εμφανίστηκε αργοπορημένα. Μαζί με τον Ρώσο πρόεδρο στην αίθουσα εισήλθε και ο Ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε.

Ο τελευταίος μάλιστα, έψαχνε απεγνωσμένα πού θα σταθεί, στη συνέχεια δεν ήξερε από πού να περάσει, για να φτάσει τελικά στη θέση του.

Η «κατάρα» στον Τζόνσον

Από μια απρόσμενη εξέλιξη σημαδεύτηκε, επίσης, η άφιξη στην Καγκελαρία του Μπόρις Τζόνσον. Και αυτό, διότι γιατί μπλόκαρε η πόρτα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέβει από αυτό.

Εν τέλει, ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα, ο Βρετανός πρωθυπουργός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του.

Αυτό πάντως, που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και τον Δεκέμβριο του 2018, όταν η τότε βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, επισκέφθηκε το Βερολίνο.

Πηγή: tovima.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook