Ο απόλυτος κανόνας του στιλ που πρέπει να μάθεις απέξω

ο-απόλυτος-κανόνας-του-στιλ-που-πρέπει-1125272

H Κοκό Σανέλ συνήθιζε να λέει πως πριν βγεις από το σπίτι πρέπει να κοιτάζεσαι για μια τελευταία φορά στον καθρέφτη και να αφαιρείς υποχρεωτικά κάτι από την εμφάνισή σου.

Ενδυματολογικές συμβουλές έχουν δώσει όλοι φυσικά στο διάβα του χρόνου, μόνο που τα πράγματα και οι εποχές αλλάζουν.

Το απόφθεγμα που δονεί σήμερα τον κόσμο της μόδας είναι ο λεγόμενος κανόνας του «συν 3». Αναφέρεται σε 3 ενδιαφέροντα στοιχεία που οφείλει να έχει απαραίτητα το look σου, διατηρώντας τη χρυσή τομή μεταξύ απλότητας και εκκεντρικότητας.

Και αφορά φυσικά αποκλειστικά σε statement κομμάτια. Απλό ντύσιμο δηλαδή με τρία αξιοσημείωτα στοιχεία, από τα παπούτσια και τα κοσμήματα μέχρι τσάντες, ιδιαίτερα πανωφόρια, ακόμα και αξεσουάρ κεφαλιού.

Ένα outfit με φόρεμα με αθλητικά, για παράδειγμα, αν θέλει να ακολουθήσει τον κανόνα του «συν 3» θα πρέπει να προσθέσει ένα εντυπωσιακό κόσμημα, μια απίθανη τσάντα και κάτι για το κεφάλι, ένα αξεσουάρ στα μαλλιά ας πούμε. Ή ένα υπέροχο τζάκετ.

Ο ενδυματολογικός αυτός κανόνας λύνει πολλά προβλήματα στο καθημερινό ντύσιμο, καθώς εγγυάται πως το σύνολο δεν θα είναι βαρετό και μονότονο, ούτε όμως πολύ φορτωμένο και επιτηδευμένο.

Δημιουργικά αποτελέσματα πετυχαίνει, ποντάροντας στην αισθητική ισορροπία…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook