Ο απίθανος τρόπος να «ταξιδέψεις» προς άγνωστο προορισμό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

ο-απίθανος-τρόπος-να-ταξιδέψεις-προ-1378472

Μπορεί να μην είναι εύκολο και εφικτό να ταξιδέψεις αυτή την περίοδο αλλά το μυαλό πάντα πηγαίνει σε μέρη μακρινά εντός και εκτός Ελλάδας. Και η τεχνολογία βοηθά πολύ σε αυτό.

Γιατί μπορείς να διαβάσεις διάφορα άρθρα για μέρη που θες να πας είτε κοντά είτε πιο μακριά από τον τόπο σου. Μπορείς να κάνεις βόλτες μέσω του Google Street View αλλά και να καταγράψεις σε μια λίστα ποιοι είναι οι επόμενοι προορισμοί στους οποίους θα ήθελες να ταξιδέψεις όταν θα μπορέσεις.

Σε αυτούς τους τρόπους νοητού ταξιδιού, ερχόμαστε να σου προσθέσουμε ακόμη έναν ο οποίος είναι πολύ έξυπνος και διασκεδαστικός. Επιπλέον σου επιτρέπει να… ταξιδέψεις εντός και εκτός Ελλάδας. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι αυτός ο τρόπος που μας προτείνει και η σελίδα στο Facebook «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ» δεν σου επιτρέπει να «ταξιδέψεις» όπου ακριβώς θες αλλά πας νοητά σε έναν τυχαίο προορισμό. Ο λόγος για την ιστοσελίδα randomstreetview.com.

Μόλις μπεις εκεί η εφαρμογή αυτή θα σε πετάξει σε ένα τυχαίο σημείο του κόσμου. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Αυτό μπορεί να είναι είτε από έναν επαρχιακό δρόμο είτε από ένα κέντρο πόλης ή μια παραλία και ένα λιβάδι. Μόλις λοιπόν… φτάσεις στον προορισμό σου, μπορείς να κοιτάξεις γύρω γύρω κουνώντας το κινητό σου ή το ποντίκι στον υπολογιστή. Περπατάς λίγο, βλέπεις ό,τι θες και μετά μπορείς να πας στον επόμενο προορισμό! Έτσι απλά, πατώντας μόνο next.

Το σίγουρο είναι ότι θα επισκεφθείς ακόμη και μέρη που ούτε καν φανταζόσουν!

exploringgreece.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook