Ο απίθανος λόγος που η Βάσια Τριφύλλη κράτησε το επίθετο του συζύγου της μετά το διαζύγιο

ο-απίθανος-λόγος-που-η-βάσια-τριφύλλη-κ-1007087

Η Βάσια Τριφύλλη ανήκει και αυτή στη λίστα των Ελλήνων καλλιτεχνών που κάνουν καριέρα με ψευδώνυμο. Στην πραγματικότητα, η αγαπημένη ηθοποιός λέγεται Βασιλική Ελευθερίου καθώς το Τριφύλλη είναι το επίθετο του πρώην συζύγου, το οποίο κράτησε και μετά το διαζύγιό τους.

Ωστόσο, σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον απίθανο λόγο που κράτησε το επίθετο. «Ήταν όρος στο διαζύγιό μου. Με πέρναγε 24 χρόνια, ήταν πυγμαλίωνας, με πίστευε, με είχε μεγαλώσει», είχε δηλώσει. Στον γάμο της με τον Τριφύλλη – που υπήρξε μεγάλος έρωτας για εκείνη – κουμπάρος ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις, ο οποίος την είχε πάει στην εκκλησία.

Κι αυτό διότι ο πατέρας της δεν είχε πάει στον γάμο. Τον λόγο της απουσίας του τον αποκάλυψε η ίδια η Βάσια Τριφύλλη πριν λίγα χρόνια, έχοντας τότε προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις της. Όπως είχε πει, ο πατέρας της δεν ήθελε να φανταστεί ότι τη μοναχοκόρη του θα την ακουμπούσε ανδρικό χέρι.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει, ο πατέρας της τής πρότεινε να παντρευτεί ομοφυλόφιλο. «Εκείνος έτσι διασφάλιζε τη μεγάλη εικόνα. Το παιδί του, η κόρη του κάτω από το σώμα ενός ανδρός; Στεναχωριόταν», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Βάσια Τριφύλλη.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook