Ο Αντώνης Ροκάκης καταδικάζει τα έκτροπα στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Χανίων και καλεί τον Μαργαρώνη να κάνει το ίδιο

Με αφορμή την αήθη και προσβλητική επίθεση που δέχτηκε ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου Μιχάλης Χαιρετάκης, στο χθεσινό Δ.Σ του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, ο πρόεδρος του φορέα Αντώνης Ροκάκης καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές και καλεί τον επικεφαλής της μειοψηφίας Γιάννη Μαργαρώνη να πράξει το ίδιο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η Διοίκησης του Επιμελητηρίου Χανίων αναφέρει:

“Μηδενική ανοχή στη βία

Στα δυο σχεδόν χρόνια ασκούμενης διοίκησης στο Επιμελητήριο Χανίων, ήταν αρκετές οι φορές που επιλέξαμε να δείξουμε ανοχή σε προκλήσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα της παράταξης Νέα Πορεία, προκειμένου να προστατέψουμε το κύρος του φορέα εκπροσώπησης των επιχειρηματιών στο Νομό μας.

Σε όλα όμως, υπάρχει και ένα όριο και κάποιοι χθες το βράδυ, το ξεπέρασαν!

Οι ύβρεις, οι απειλές και η χειροδικία, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο, παρά μόνο την απόλυτη και απερίφραστη καταδίκη τους χωρίς αστερίσκους και χωρίς συμψηφισμούς

Πέραν από τις όποιες διαφωνίες μας, καλούμε τους υγιείς και δημοκρατικά σκεπτόμενους συμβούλους της παράταξης Νέα Πορεία και κυρίως τον επικεφαλής της κ. Μαργαρώνη, να πράξουν το ίδιο και να διαχωρίσουν τη θέση τους από τέτοιες συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και άλλες αρχές.

Οτιδήποτε λιγότερο, θεωρείται αυτονόητα απαράδεκτο και τους φέρνει αντιμέτωπους με την κρίση των συναδέλφων επιχειρηματιών, ακόμα και εκείνων που τους στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές.

Κλείνοντας, θα θέλαμε το σύνολο των συμβούλων που απαρτίζουν την πλειοψηφία του συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων, να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Γενικό Γραμματέα του φορέα, κ. Μιχάλη Χαιρετάκη για την αήθη και προσβλητική επίθεση που δέχτηκε, κατά την οποία ο ίδιος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του προκειμένου να μην δώσει έκταση τις στιγμές της έντασης.”

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ