Ο Αντώνης Γκεζέπης κατεβαίνει με τον Σημανδηράκη – Να μην χαθεί η ευκαιρία για το Βαμβακόπουλο

ο-αντώνης-γκεζέπης-κατεβαίνει-με-τον-σ-1757706

Συμμετέχω στην ομάδα «Για τα Χανιά» με στόχο να βρεθώ στη θέση του τοπικού συμβουλίου Βαμβακοπούλου και να εργαστώ για τα κοινά του τόπου, με νέες ιδέες και όραμα

Ο Αντώνης Γκεζέπης, πληροφορικάριος στο επάγγελμα, εξηγει τους λόγους που αποφάσισε να «κατέβει» στην εκλογική διαδικασία του Δήμου Χανίων, ως υποψήφιος σύμβουλος τοπικής κοινότητας Βαμβακοπούλου, με την παράταξη του νυν και υποψηφίου δημάρχου, Παναγιώτη Σημαδηράκη, «Για τα Χανιά».

Αναλυτικά αναφέρει:

«Βλέποντας μια δημοτική αρχή μετά από αρκετά χρόνια να παράγει έργο και να μετατρέπει τα Χανιά από «κοιμώμενο γίγαντα» σε ένα δήμο που αλλάζει, εξελίσσεται και γίνεται ολοένα και καλύτερος, αποφάσισα ότι δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία. Η ευκαιρία για το Βαμβακόπουλο. Να το βάλουμε στο χάρτη των αλλαγών. Να το δυναμώσουμε. Να το κάνουμε καλύτερο και σύγχρονο. Απέχει μόλις 4 χλμ από τα Χανιά και δικαιούμαστε να είμαστε κομμάτι των εξελίξεων. Είναι τώρα η ώρα και οι ιδανικοί συσχετισμοί να διεκδικήσουμε τις υποδομές που αρμόζουν για μία σύγχρονη κοινότητα που διοικητικά ανήκει στον Δήμο Χανίων.

Προτού προσχωρήσω στην ομάδα, ενημερώθηκα για όλες τις αλλαγές κι εξελίξεις που θα έρθουν, καθώς γνωρίζω τη «μεγάλη εικόνα» του σχεδίου των αλλαγών που επέρχονται και το Βαμβακόπουλο πρέπει να αποτελέσει μέρος αυτών των αλλαγών.

Τα προβλήματα είναι αρκετά. Πολύ περιληπτικά έλλειψη γυμνασίου, πεζοδρομίων, χώρων άθλησης/αναψυχής, τηλεφώνου (!) και άλλα πολλά που μαζί με τις προκλήσεις που προκύπτουν θα τα αναλύσουμε στην πορεία. Θα τα ιεραρχήσουμε για να διεκδικήσουμε τις παρεμβάσεις που απαιτούνται από μια δημοτική αρχή που απέδειξε ότι εργάζεται εντατικά και «ακούει» τα προβλήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κάνουμε το Βαμβακόπουλο καλύτερο με αυτή την ομάδα.

Επειδή ποτέ δεν μου άρεσε η εύκολη κριτική, χωρίς πράξεις και τόλμη, απεναντίας είμαι ενεργός πολίτης σε όλα τα πεδία δράσης μου, θέτω τον εαυτό μου στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Σημανδηράκη «Για τα Χανιά» ως Υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής κοινότητας Βαμβακοπούλου (πρώην Δήμου Θερίσου).»

Ο Αντώνης Γκεζέπης, έχει σπουδάσει στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση & Οικονομία. Εργάστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε σημαντικές επιχειρήσεις. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας κι έχει ενεργή ανάμειξη στα κοινά.

#giatachania

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook