Ο άνθρωπος που πρώτος «έδειξε» τον δολοφόνο της Καρολάιν και αποκάλυψε το «θέατρο» του Μπάμπη

ο-άνθρωπος-που-πρώτος-έδειξε-τον-δολ-1442839

Ένα από τα πιο στυγερά και ειδεχθή εγκλήματα στην Ελλάδα, που συγκλόνισε, εξόργισε, στεναχώρησε και βύθισε στο πένθος όλη την κοινωνία, σημειώθηκε σαν σήμερα, ένα χρόνο νωρίτερα. Μιλάμε για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, στο οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν, κρέμασε τον σκύλο της από την κουπαστή και έβαλε το μωρό παιδί τους πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιξε για ένα μήνα «θέατρο» παριστάνοντας τον χαροκαμένο σύζυγο και εκπονώντας ένα σχέδιο παραπλάνησης των αρχών, μιλώντας για ένοπλη ληστεία αλλοδαπών, που μπήκαν από ένα μικρό παράθυρο στο υπόγειο και αυτό τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Είχε δεθεί μόνος του και μάλιστα είχε πάρει τηλέφωνο την αστυνομία που… μούγκριζε για να δείξει και να πείσει ότι ήταν φιμωμένος.

poster

Όσο όλη η κοινωνία, λυπόταν τον «καημένο» σύζυγο και πενθούσε για την αδικοχαμένη Καρολάιν και το σκυλάκι της, ένας χρήστης του Twitter- τον οποίο πλέον θα τον γνωρίζετε οι περισσότεροι, καθώς ασχολήθηκε ενεργά με την υπόθεση της Πάτρας- από τις 19 Μαΐου, δηλαδή 8 ημέρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, είχε φτιάξει ένα εκπληκτικό thread στο οποίο ανέλυε τη «γλώσσα του σώματος» του… χαροκαμμένου τότε συζύγου και εν ολίγοις τον «έδειχνε» ως τον ένοχο του στυγερού εγκλήματος.

Δείτε τα χαρακτηριστικά tweets:

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook