Ο Αντετοκούνμπο πήρε δώρο για τα γενέθλιά του μια…γραμμή λεωφορείου – Με συρτάκι και τούρτες η ελληνική βραδιά του Μιλγούοκι | Video

ο-αντετοκούνμπο-πήρε-δώρο-για-τα-γενέθ-1332619

Τα 27α γενέθλιά του με 27 πόντους σε 27 λεπτά συμμετοχής γιόρτασε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βοηθώντας τους Μιλγουόκι Μπακς να πάρουν μια σημαντική νίκη με 112-104 απέναντι στους Καβαλίερς.

Σε ένα ματς γιορτή ο ηγέτης των «Ελαφιών» είχε την τιμητική του. Η διοίκηση των Μπακς τον υποδέχθηκε στο παρκέ με τούρτα γενεθλίων, την οποία ο Greek Freak… κατέστρεψε με τα χέρια του, ενώ στο ημίχρονο διοργανώθηκε μια μίνι «Greek Night» βραδιά με συρτάκι και με παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές.

Σχετικό βίντεο από την ελληνική βραδιά στο Μιλγουόκι ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε δώρα σε μικρά παιδιά

Έπαιξε με την τούρτα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το χάρηκε μαζί με τον αδερφό του Θανάση και τους Έλληνες ομογενείς

Ωστόσο το πιο… ξεχωριστό δώρο το έκανε μία εταιρία μεταφορών MCTS.

Όπως ανακοινώθηκε στο twitter της εταιρίας, η οποία έχει αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια τα δρομολόγια των λεωφορείων στην πόλη του Μιλγουόκι, το δρομολόγιο 34 (όπως και ο αριθμός στη φανέλα του «Greak Freak»), θα ονομάζεται πλέον «Giannis Line» προς τιμήν του Έλληνα σταρ.

Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη γραμμή έχει λεωφορείο κάθε 25-30 λεπτά κάθε μέρα.

eleftherostypos.gr, ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook