Ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς θα παίξει κανονικά στο Wimbledon

ο-ανεμβολίαστος-τζόκοβιτς-θα-παίξει-κ-1431401

Μπορεί στην Αυστραλία να μην άφησαν τον Νόβακ Τζόκοβιτς να συμμετάσχει στο Australian Open και να απελάθηκε από την χώρα επειδή είναι ανεμβολίαστος αλλά στην Μεγάλη Βρετανία τον περιμένουν για να παίξει στο Wimbledon.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο που έφτασε πριν από δυο ημέρες έως τον τελικό του Serbian Open και έχασε τον τίτλο από τον Αντρέι Ρούμπλεφ θα συμμετάσχει τόσο στο Roland Garros όσο και στο Wimbledon.

Το παλαιότερο τουρνουά τένις που θα αρχίσει στις 27/6 επιβεβαίωσε πως θα δεχτεί τους ανεμβολίαστους αθλητές.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του All England Lawns Tennis Club, Σάλι Μπόλτον, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για το θέμα είπε: «Όπως θα γνωρίζετε, η απαίτηση που έχει θέσει η κυβέρνηση για την είσοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν περιλαμβάνει υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ως εκ τούτου, αν και, φυσικά, ενθαρρύνεται, δεν θα είναι προϋπόθεση συμμετοχής για τους τενίστες».

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι στο Λονδίνο για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2021 και ήταν ο 6ος του στο τουρνουά. Θυμίζουμε το Wimbledon απέκλεισε λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία τους Ρώσους και τους Λευκορώσους τενίστες από το τουρνουά.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook