Ο Ανδρουλάκης στοχοποιεί τον Λοβέρδο

ο-ανδρουλάκης-στοχοποιεί-τον-λοβέρδο-1185489

Εάν είχε την ελάχιστη αξιοπρέπεια θα είχε παραιτηθεί

Η σημερινή ομιλία του Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος εκφράζει απόλυτα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη παρά τα όσα διαδίδονται και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ήταν κόλαφος και για τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο Κατρίνης από το βήμα της Βουλής διέψευσε τους ισχυρισμούς Λοβέρδου ότι η υποκλοπή κατά του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είχε καμία σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές του κινήματος.

Τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης όσο και σήμερα ο Μιχάλης Κατρίνης έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στοχοποιήθηκε ακριβώς λόγω της απόφασης του να διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Διευκρινίζοντας μάλιστα ότι στόχος ήταν είτε η εκλογή ενός «βολικού» για τη Ν.Δ. προέδρου που θα εξασφάλιζε την επανεκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, είτε να θέσουν σε ομηρία τον Νίκο Ανδρουλάκη, προφανέστατα για να τον εκβιάζουν και να τον σύρουν να στηρίξει την Ν.Δ. μετά τις εκλογές.

Κανονικά, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να διαψεύσει τους ισχυρισμούς Ανδρουλάκη – Κατρίνη. Διότι, εδώ ο Λοβέρδος δεν ταυτίζεται απλά με τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά με το ίδιο το σχέδιο παρακολούθησης και εκβιασμού που καταγγέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Η μόνη εξήγηση για την παραμονή Λοβέρδου στο ΠΑΣΟΚ, είναι ο φόβος του ότι τυχόν αποχώρηση του θα λύσει τα χέρια του Νίκου Ανδρουλάκη, πιθανά με οδυνηρές συνέπειες για τον ίδιο. Οι αδιαμφισβήτητες επαφές άλλωστε του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Θάνο Πλεύρη και τον Σάμπι Μιωνή, αφήνουν ανοιχτά όλα τα σενάρια…

Όπως φυσικά και η σχέση του με τον Γιάννη Πρετεντέρη την ίδια στιγμή που ο τελευταίος διέδιδε χυδαιότητες για την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά…

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook