Ο Αμερικανός που έβαλε τον Μητσοτάκη να κάνει διάγγελμα

ο-αμερικανός-που-έβαλε-τον-μητσοτάκη-ν-1438810

Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος επέμεινε ιδιαίτερα στα δημοσκοπικά ευρήματα, που δείχνουν ότι η δυσαρέσκεια των πολιτών για την ακρίβεια και την ακριβή ενέργεια είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ενώ τα ποσοστά της ΝΔ έχουν πάρει την κατιούσα μειώνοντας σημαντικά την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κανείς από τους Έλληνες συμβούλους του πρωθυπουργού δεν τόλμησε να πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό που με αφοπλιστικό τρόπο του πρότεινε ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος Σ. Γκρίνμπεργκ, που πηγαινοέρχεται στο Μέγαρο Μαξίμου και θεωρείται ο αρχιτέκτονας της νίκης της ΝΔ το 2019.

«Εάν δεν φέρεις νωρίτερα τα μέτρα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αντιστραφεί το κακό κλίμα που υπάρχει για την κυβέρνηση στην κοινωνία» φέρεται να του είπε ο γνωστός επικοινωνιολόγος.

Με τον τρόπο αυτό, λένε οι πληροφορίες, απάντησε ο Αμερικανός σύμβουλος και στους σχεδιασμούς των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, που του είχαν εισηγηθεί να ανακοινώσει τα μέτρα αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αμερική .

Στην ανάλυση του ο Αμερικανός σύμβουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο κακό κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία και το οποίο καταγράφεται πλέον σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Η λογική άλλωστε με την οποία κινήθηκε η κυβέρνηση – ότι ο χρόνος μπορεί να εκτονώσει την κατάσταση – έφερε τελικά αντίθετα αποτελέσματα, αφού εξόργισε τους πολίτες οι οποίοι περίμεναν παρεμβάσεις που θα ανακούφιζαν την καθημερινότητα τους.

Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος επέμεινε ιδιαίτερα στα δημοσκοπικά ευρήματα, που δείχνουν ότι η δυσαρέσκεια των πολιτών για την ακρίβεια και την ακριβή ενέργεια είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ενώ τα ποσοστά της ΝΔ έχουν πάρει την κατιούσα μειώνοντας σημαντικά την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σ. Γκρίνμπεργκ –λένε οι πληροφορίες- δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι το θέμα της ακρίβειας στην ενέργεια έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Από κανέναν άλλωστε δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει προσδώσει σχεδόν δημοψηφισματικό χαρακτήρα στην επικείμενη εκλογή του, αφού το σύνθημα των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος του είναι « στις 15 Μαΐου θα τους στείλουμε τον λογαριασμό.»

Τελικά και οι πιο δύσπιστοι συνεργάτες του πρωθυπουργού πείστηκαν ότι αυτός ήταν ο κατάλληλος χρόνος, καθώς στα θετικά προσμέτρησαν και ο αντίκτυπος που θα είχαν τα μέτρα στα κομματικά μέλη που παίρνουν μέρος στο 14ο συνέδριο και τα οποία ήταν έτοιμα να ξιφουλκήσουν κατά της κυβερνητικής πολιτικής για το θέμα της ακρίβειας στην ενέργεια.

eretikos.gr

One thought on “Ο Αμερικανός που έβαλε τον Μητσοτάκη να κάνει διάγγελμα

  1. Κάποτε μιλούσαμε για προτεκτοράτα και κρυφές ενέργειες των Αμερικανών,τώρα γίναμε μια ακόμα επαρχία στην απέραντη αιματοβαμένη αυτοκρατορία τους,ούτε τα προσχήματα δρν κρατάνε,υποτέλεια,σήψη,υποδούλωση…..θλίψη,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook