Ο άγνωστος έρωτας του Γιώργου Κωνσταντίνου με την Έλενα Ναθαναήλ

ο-άγνωστος-έρωτας-του-γιώργου-κωνσταν-1392627

Ήταν 4 Μαρτίου του 2008 όταν η Έλενα Ναθαναήλ έφυγε από τη ζωή

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Έλενα Ναθαναήλ υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στην ταινία “Ξύπνα Βασίλη”, αλλά ο δεσμός τους πέρασε στα “ψιλά γράμματα”. Γιατί; Ο λόγος είναι απλός. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι, όπως λέει η παροιμία, να μιλάει για την προσωπική του ζωή.

Πάντα ήθελε να κρατάει μακριά από τα φώτα ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις του. Έτσι, λίγα έχουν μαθευτεί μέχρι σήμερα για για την ζωή του εκτός από τα θέατρα.

Η σχέση των δύο πασίγνωστων ηθοποιών μαθεύτηκε, μόνο επειδή η Έλενα Ναθαναήλ μίλησε για αυτό σε μια συνέντευξη της το 1969. Στην ταινία “Ξύπνα Βασίλη” υποδύονταν τα αδέλφια. Συναντήθηκαν στο θέατρο όπου εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνου, όταν η Ναθαναήλ είχε βρεθεί εκεί για να συναντήσει τον Φώτη Μεταξόπουλο σε επαγγελματικό ραντεβού. Βλέποντας την, ο Κωνσταντίνου αμέσως μαγεύτηκε από την ομορφιά της και προσπαθώντας να βρει πρόφαση για να της μιλήσει της ζήτησε μία από τις φωτογραφίες που κρατούσε στα χέρια της.

Εκείνος ήταν 35 ετών και η εκείνη 22. Ήταν πολύ ερωτευμένοι και έμεναν μαζί σε ένα διαμέρισμα στην οδό Ασκληπιού.

Το 1969, η Έλενα Ναθαναήλ σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ρομάντσο» και στην Κικής Σεγδίτσα είχε πει:

«Στον Γιώργο Κωνσταντίνου με τράβηξε ότι είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσωπικότητα, με πολλά και καλά αισθήματα. Μαλώνουμε, όπως μαλώνουν χιλιάδες ζευγάρια. Θεωρώ αληθινά κουτό και ψυχρό, άνθρωποι που ζουν μαζί και οι οποίοι δεν έχουν βασικές αντιρρήσεις, ο ένας για τον άλλο, να μην μαλώνουν. Δεν βρίσκω φυσιολογικό, άνθρωποι που συνδέονται στενά, να μην τσακώνονται.

Δεν θα ήταν άνθρωποι, θα ήταν από μάρμαρο. Τώρα επειδή είμαστε περισσότερο εγωιστές από ό,τι πρέπει και οι δυο, για αυτό τσακωνόμαστε περισσότερο από όσο πρέπει. Ο Γιώργος είναι η πρώτη μου αγάπη. Είχα κάποια φλερτ με άλλους ανθρώπους που ήταν στην ζωή μου. Δεν θυμάμαι να έκανα συγκρίσεις αυτών των ανθρώπων με τον Γιώργο. Ίσως γιατί δεν αποτέλεσαν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ίσως γιατί δεν τους ένοιωσα, δεν τους έζησα και δεν τους πόνεσα όσο τον Γιώργο. Ήταν ασήμαντα φλερτ».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου για την Έλενα Ναθαναήλ και τον έρωτα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε τον Μάρτιο του 2021 στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Ο κορυφαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ και γενικά για τον έρωτα και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του.

“Ειλικρινά μπορώ να πω πως ο έρωτας δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στη ζωή μου. Η ανάγκη της ελευθερίας, κατά κάποιο τρόπο ο φόβος, και όλα αυτά τα κόμπλεξ δεν με καθόρισαν πάνω σε αυτό το θέμα. Πέρασα πολύ ελαφρά από αυτή την ιστορία” τόνισε ο κ. Κωνσταντίνου.

“Η σχέση μου με τα παιδιά μου είναι πάρα πολύ καλή. Και με τον γιο μου και με την κόρη μου είμαστε φιλαράκια” συμπλήρωσε ο κορυφαίος ηθοποιός.

Ο Λάκης Κομνηνός για τη συνεργασία με την Έλενα Ναθαναήλ: Σταμάτησε το μυαλό μου

Ο Λάκης Κομνηνός μίλησε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” για την Έλενα Ναθαναήλ τον Μάρτιο του 2020.

Ο Λάκης Κομνηνός γνώρισε την Έλενα Ναθαναήλ στα 16 της χρόνια, στο πρώτο δοκιμαστικό της στον Φίνο.

“Έτυχε να την δω όταν ήταν 16 ετών. Την είχε φέρει η μητέρα της στον Φίνο, την ίδια ακριβώς ημέρα που πήγα και εγώ να μου κάνει ένα δοκιμαστικό. Δεν είχα ξαναδεί τέτοια γυναίκα. Ήμουν νέος, δεν είχα πληθώρα συνεργασιών για να μπορώ να πω αυτή είναι πρώτη ή δεύτερη. Αλλά σταμάτησε το μυαλό μου. Είχα δει μια μαύρη φοράδα, πανέμορφη, ήταν κούκλα. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο όμορφο πλάσμα σε αυτή την ηλικία” περιέγραψε.

“Ήταν μοναδική γυναίκα. Λυπάμαι που ανακάλυψε ο ένας τον άλλον πολλά χρόνια μετά, με καθυστέρηση. Ήταν τόσο φιλομαθής που αυτό με γαργάλαγε να την κάνω παρέα και να την αναζητώ. Κάναμε βαθιές συζητήσεις για πράγματα τα οποία για τους άλλους μπορεί να ήταν αδιάφορα, αλλά ενδιαφερόταν για παράδειγμα ακόμα και πώς φυτεύεται το κλίμα. Είχε το κτήμα στην Εύβοια έβγαζε και κρασί δικό της. Τα πάντα και ό,τι δεν ήξερε ήταν πρόθυμη να το μάθει” ανέφερε ο Λάκης Κομνηνός.

Η Έλενα Ναθαναήλ για την ταινία “Εκείνο το καλοκαίρι” στο “Ενώπιος Ενωπίω” – 1/1/2001

Στο “Ενώπιος” Ενωπίω της πρωτοχρονιάς του 2001, είχε μιλήσει η Έλενα Ναθαναήλ και είχε δηλώσει για τη συνεργασία τους στην ταινία “Εκείνο το καλοκαίρι” ότι “Και ο Λάκης αλλά και εγώ ανακαλύψαμε ο ένας τον άλλον πολύ αργά. Δεν ήταν το καλύτερο μου ο Λάκης όταν κάναμε τα γυρίσματα. Δεν είχαμε δεθεί καθόλου. Μπορώ να πω και το εντελώς αντίθετο. Δεν ήταν καθόλου το καλύτερό μου όταν είχαμε γύρισμα, και καθόλου το καλύτερό του όταν με έβλεπε. Πολύ μετά γίναμε φίλοι.

Ουσιαστικά ξεκίνησε η φιλία μου με τον Λάκη, μια εποχή που δουλεύαμε στο θέατρο μαζί και έκτοτε. Είναι πολύ σπουδαίο πλάσμα ο Λάκης. Είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει εύκολα άνθρωπο να τον πλησιάσει, να “μπει” μέσα του. Είναι ένα περιβόλι, έχει χιούμορ που δεν του φαίνεται. Είναι πολύ ζεστός και γλυκός άνθρωπος, που δεν του φαίνεται, αλλά είναι οι άμυνές του. Εγώ το ξέρω πάρα πολύ καλά, το έχω και εγώ λιγάκι αυτό του Λάκη, αλλά τον αγαπώ πάρα πολύ”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook