Ο Άγιος Βασίλης εμβολιάστηκε και οι… αντιεμβολιαστές εξοργίστηκαν

Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Tesco δείχνει τον Άγιο Βασίλη να κρατάει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η Tesco βρέθηκε στο στόχαστρο, συγκεντρώνοντας πέντε χιλιάδες καταγγελίες, (θεωρήθηκε η δεύτερη διαφήμιση με τις περισσότερες καταγγελίες) προερχόμενες από αντι-εμβολιαστές εξαιτίας της χριστουγεννιάτικης διαφήμισής της, η οποία έδειχνε τον Άγιο Βασίλη να κρατάει το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

Ωστόσο, η Αρχή Προτύπων Διαφήμισης (ASA) απέρριψε τις εν λόγω καταγγελίες, δικαιώνοντας την Tesco και λέγοντας πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι πιθανό να θεωρηθεί ως μια «χιουμοριστική αναφορά στους διεθνείς ταξιδιωτικούς κανόνες που έχουν υποστεί φέτος οι πολίτες». Με τίτλο «Αυτά τα Χριστούγεννα, τίποτα δεν μας σταματάει», η διαφήμιση δείχνει τους πελάτες της Tesco αποφασισμένους να απολαύσουν τα σωστά Χριστούγεννα με την οικογένεια και τους φίλους τους μετά τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν λόγω κορονοϊού πέρυσι στις γιορτές.

Σε μια σκηνή, ένας ρεπόρτερ εμφανίζεται στην τηλεόραση με «έκτακτο δελτίο ειδήσεων» λέγοντας στους θεατές ότι «ο Άγιος Βασίλης θα μπορούσε να μπει σε καραντίνα». Στη συνέχεια ο Άγιος Βασίλης παρουσιάζει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του στον γκισέ, αποδεικνύοντας ότι έχει εμβολιαστεί, ώστε να μπορεί να εισέλθει στη χώρα χωρίς περιορισμούς.

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣε δύο σημεία στα Χανιά τα rapid tests για την Πέμπτη
Επόμενο άρθροΚατατέθηκε η τροπολογία Κεραμέως για τους αρνητές γονείς – Τι περιλαμβάνει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ