Ο Άδωνις «προμοτάρει» το πεντάευρο μάθημα της Ελληνικής Αγωγής

ο-άδωνις-προμοτάρει-το-πεντάευρο-μά-1021050

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο Νίκος Φίλης τη διαφήμιση που κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρει η Ελληνική Αγωγή, έναντι 5 ευρώ, εν μέσω της πανδημίας που κρατά τους μαθητές στο σπίτι.

«Το πρώτο ζωντανό διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά από την Ελληνική Αγωγή, ευκαιρία τώρα που είμαστε όλοι σπίτι να το παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας (κόστος μόνον 5€)» προτρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης διαφημίζοντας τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει σχετικά: «Και ξάφνου μέσα στις δυσκολίες των ημερών, Τρίτη πρωί μαθαίνουμε πως η λύση για την παιδεία των μαθητών θα έρθει από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι από το υπουργείο Παιδείας!

Και μάλιστα κατευθείαν από τον ίδιο τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη! Με απευθείας διαδραστικό πρόγραμμα για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα της Ελληνικής Αγωγής! Με πιστοποιητικό παρακολούθησης! Με κόστος μόλις 5 ευρώ!»

«Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την εκπαίδευση και την κατάρτιση και δεν σταματά στα voucher-περίγελο για τους επιστήμονες. Μόνο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα Ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα Όρια που ορίζει η ηθική!» συμπληρώνει ο Ν. Φίλης και καταλήγει με τη λέξη «ντροπή!».

Πηγή: efsyn.gr

One thought on “Ο Άδωνις «προμοτάρει» το πεντάευρο μάθημα της Ελληνικής Αγωγής

  1. Το να ασχολείται και με την επιχείρησή του ένας βουλευτής και υπουργός, χωρίς αυτό να προσκρούει στα υπουργικά ή βουλευτικά του καθήκοντα δεν είναι μεμπτό, είναι επικροτέο. Αλλά πώς να το κατανοήσουν αυτό οι τεμπελχανάδες της αριστεράς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook