Ο Άδωνις κατέθεσε στην Βουλή «μονταρισμένη» φωτογραφία με τον Τσίπρα | Video

ο-άδωνις-κατέθεσε-στην-βουλή-μονταρι-1194217
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Φωτογραφία που αποτελεί αποτέλεσμα «μοντάζ» ότι κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Βουλή και στην συζήτηση για το νομοσχέδιο του Ελληνικού, προκειμένου να υποστηρίξει ότι ο Αλέξης Τσίπρας, έχει στο παρελθόν λάβει ενεργά μέρος σε διαδήλωση κατά της επένδυσης.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται, το «πανό» στην φωτογραφία που εικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας έχει αφαιρεθεί από συγκέντρωση που έχει πραγματοποιηθεί και έχει στην συνέχεια επικολληθεί. Η σχετική φωτογραφία έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στο διαδίκτυο.

Για το ίδιο θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, καταγγέλλει την κατάθεση του εγγράφου με φωτογραφία για το Ελληνικό, ότι είναι προϊόν photoshop.

«Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Ανάπτυξης της -πλέον- ουραγού της ΕΕ, ο κυνηγός των “μπουτς” και ο καταγγέλλων fake news Άδωνις Γεωργιάδης, μόλις κατέθεσε στη Βουλή έγγραφο προϊόν photoshop. Μπέρδεψε την ιδιότητα του υπουργού με αυτήν του τρολ», σημειώνει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook