Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κανάκη και… την έκανε | Video

ο-άδωνις-γεωργιάδης-ρωτήθηκε-για-τον-α-1338382

Στον Άδωνι Γεωργιάδη απευθύνθηκε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Τρίτης (15/12) και στην ερώτηση την οποία του απεύθυνε θέλησε να μάθει αν θα κάνει κάτι σχετικά με τα σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και το υλικό το οποίο δημοσιεύεται χωρίς κανέναν έλεγχο.

«Εσείς που νομοθετείτε που έχετε την εξουσία στα χέρια σας, πώς επιτρέπετε όλα αυτά τα χρόνια να λειτουργούν σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο αγοριών και κοριτσιών, χωρίς έλεγχο; Μιλάμε για προϊόν που δεν είναι επαγγελματικό υλικό. Εσείς είστε ηθικοί αυτουργοί που συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Αντί να νιώθετε την ευθύνη να μπείτε στην ουσία του θέματος. Εξηγήστε πώς γίνεται η κοπέλα αυτή να πήγε στη δικαιοσύνη το 2019 και ακόμα να περιμένει αν θα δικαιωθεί και πώς γίνεται να μην έχει κουνηθεί φύλλο από την πολιτεία που εκπροσωπείτε. Που έχετε το θράσος να γίνονται όλα αυτά και εσείς να σχολιάζεται σα να είστε μεσημεριανή εκπομπή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κανάκη και… εξαφανίστηκε

Το ίδιο βράδυ, ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στη δημοσιογραφική προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» όπου και τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

«Η ταινία είναι ένα αριστούργημα και είμαι βέβαιος ότι θα την αγκαλιάσει το ελληνικό κοινό. Είναι πολύ ωραία συγκυρία ότι στα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, το 2022, θα έχουμε μια ταινία αντάξια να πει αυτή τη μεγάλη ιστορία», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης για την ταινία.

Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Δεν είναι για σήμερα αυτά. Ας μείνουμε αγαπημένοι» και… εξαφανίστηκε από την κάμερα.

newsbeast.gr

One thought on “Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κανάκη και… την έκανε | Video

  1. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ »ΤΑΠΩΣΕ» (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΛΛΗ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook