O Άδωνης άνοιξε νωρίς το τριώδιο…

o-άδωνης-άνοιξε-νωρίς-το-τριώδιο-1536587

Ο υπουργός ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, σε ένα post που έκανε στο facebook ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του. Μέσα από ένα κρεσέντο κυριολεκτικής… αφασίας παρουσιάζει την καταπληκτική τελευταία δράση της «Ελληνικής Αγωγής». Εκεί συμμετείχε και μια ομάδα… αναπαράστασης μαχών «ο Λεωνίδας» (σσ: όχι με τις ψησταριές, ο άλλος…).

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ποζάρισε όλο χαρά με διάφορους “Λεωνίδες” και σαλαμινομάχους να ξεπροβάλλουν με περικεφαλαίες και ασπίδες, δόρατα, βέλη και σπαθιά και κατόπιν εξήρε τα “έργα” του. .

Από την ανάρτηση αυτή όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε σάλος στα social media με τον ίδιο να απαντάει στους επικριτές του. Πώς απάντησε; Μπλέκοντας τις περικεφαλαίες και δόρατα με τον… Τσε Γκεβάρα, τον… Δημοκρατικό Στρατό, τους… Βίκινγκς, την… ΑΕΚ, τον… Αμερικανικό Εμφύλιο, τους ναπολεόντειους πολέμους και όλα αυτά για να καταλήξει στην… συμπλεγματική Αριστερά.

One thought on “O Άδωνης άνοιξε νωρίς το τριώδιο…

  1. Ο λαός θέλει άρτον και θεάματα. Άρτον δεν έχουμε, έχουμε θεάματα. Για την ακρίβεια παραστάσεις και μάλιστα επιθεώρηση, από το θίασο Κούλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook