Ο Α.Ο. Χανιά Κισσαμικός πήρε το ματς στις καθυστερήσεις… 1-0 την Κέρκυρα στο 94΄

ο-α-ο-χανιά-κισσαμικός-πήρε-το-ματς-στι-828406

Συγκλονιστικό φινάλε είχε το παιχνίδι για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό απέναντι στην Κέρκυρα! Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κατάφερε να πάρει τη νίκη στο… 94’, κερδίζοντας (1-0) χάρη στο γκολ με το κοντινό πλασέ του Τάσου Παπαχρήστου!

Ετσι, εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα μείνει στο 0-0 με την Κέρκυρα, αυτό το γκολ, στα τελευταία ουσιαστικά δευτερόλεπτα του αγώνα, του χάρισε μια πολύτιμη νίκη. Συγκεκριμένα, το γκολ σημειώθηκε μετά το γύρισμα του Κάσσου, που ήταν ίσως ο κορυφαίος για τη χανιώτικη ομάδα σε αυτό το παιχνίδι.

Γενικότερα, στο β’ μέρος, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έγινε αρκετά πιεστικός για να φτάσει στην επίτευξη του γκολ, το οποίο σημειώθηκε μεν στην τελευταία φάση του ματς, από την άλλη αποζημιώθηκε για την επιμονή του.

Μελανό σημείο ήταν η αποβολή του Κουσκουνά με 2η κίτρινη κάρτα αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή Δραγάτη, από τον οποίο πάντως ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχει πολλά παράπονα.

Οι φάσεις του αγώνα

2′ Σουτ του Κόντου μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

5′ Από γύρισμα του Τόλι ο Ιωάννου διώχνει προ του Κουσκουνά.

35′ Δυνατό σουτ του Λινάρδου η μπάλα πάνω από την εστία.

36′ Διπλή ευκαιρία. Από γύρισμα του Αρναρέλλη ο Βρεττός μετά από κόντρες στην περιοχή πλασάρει ο Κουτζαβασίλης αποκρούει και στη συνέχεια η κεφαλιά του Τόλι απομακρύνεται από τον Σανδραβέλη.

37′ Πάσα του Μότα σουτ του Σιατραβάνη η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.

38′ Σέντρα του Κάσσου κεφαλιά του Τόλι ο Κουτζαβασίλης με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.

56′ Εκπληκτική κούρσα του Κάσσου και σέντρα πλασέ στην κίνηση του Κουσκουνά η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.

59′ Εκπληκτική μπαλιά του Τεγούση ο Τόλι από πλάγια θέση πλασάρει και ο Κουτζαβασίλης αποκρούει.

64′ Γύρισμα του Μουμίν στον Κουσκουνά που σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Ιωάννου σταματά την πορεία της μπάλας προς το τέρμα.

72′ Σουτ του Νίκιτς ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε.

90+4′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Κάσσου η μπάλα περνάει από όλους και ο Παπαχρήστος με πλασέ σκοράρει.

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής). Βοηθοί: Κάλλης (Ανατολικής Αττικής) – Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου). 4ος διαιτητής: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Σελινιωτάκης (16′), Φαζός (29′), Παπαδόπουλος (37′), Κούρος (50′), Ζορμπάς (80′), Κόντος (90+4′), Κουσκουνάς (90+5′ 2 κίτρινες)

Κόκκινη κάρτα: Κουσκουνάς (90+5′)

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Κάσσος, Σισέ, Σελινιωτάκης, Φαζός, Τόλι (82′ Χαλκιαδάκης), Μουμίν, Τεγούσης (85′ Καραγιάννης), Αρναρέλλης (59′ Παπαχρήστος), Βρεττός, Κουσκουνάς.

Κέρκυρα (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σιατραβάνης (82′ Γεωργακόπουλος), Σανδραβέλης, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος (70′ Πασάς), Μότα, Νίκιτς, Λινάρδος (61′ Ζορμπάς), Κόντος, Τουράμ.

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook