Ο.Α.Χ.: Εντυπωσιακή πρεμιέρα «με το δεξί» για τους άσους του πινγκ πονγκ

ο-α-χ-εντυπωσιακή-πρεμιέρα-με-το-δεξί-924672

Θεαματικό ήταν το φετινό ξεκίνημα για την ομάδα του Ο.Α.Χ. στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών πινγκ-πονγκ.

Για 18η συνεχόμενη χρονιά οι Μαλινάκης Αντώνης, Αντωνιάδης Νίκος και το νέο απόκτημα του Ο.Α.Χ. Κορδούτης Δημήτρης, ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου από το Κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι» στην Πάτρα, όπου απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι αποτελούν μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.

Στην πρώτη του συνάντηση με την ομάδα της ΑΕΚ, ο νέος παίκτης της ομάδας Δημήτρης Κορδούτης έκανε μία πολύ καλή πρεμιέρα νικώντας 3-2 σετ τον Κώστα Λαγογιάννη, ωστόσο έχασε στα πέντε σετ από τον Ούγγρο Ντανιέλ Κασίμπα.

Πολύτιμη νίκη σημείωσαν εναντίον του ΑΣ ΠΕΡΑ με 4-2. Ο Νίκος Αντωνιάδης πέτυχε δύο νίκες με 3-1 σετ εναντίον του Ντανιέλ Τσιόκα και του Βούλγαρου Πετιό Κράστεφ, ενώ ο Αντώνης Μαλινάκης και ο Δημήτρης Κορδούτης έκαμψαν τον Στράτο Δαμιανή με 3-0 και 3-2 αντίστοιχα.

Η 3η αγωνιστική έκλεισε με νίκη επί της ομάδας ΕΑ ΒΟΧΑΣ με 4-1, κατατάσσοντας τον Ο.Α.Χ. στην 4η θέση με 5 βαθμούς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ 1 ΑΝΔΡΩΝ (σε 3 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 6
-.ΑΕΚ 6
-.ΑΣ ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 6
4.ΟΑΧ 5
-.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 5
6.ΑΣ ΠΕΡΑ 4
-.ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ 4
8.ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 3
-.ΕΑ ΒΟΑΧΑΣ 3
-.ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 3

Ο Αρχηγός της ομάδας Αντώνης Μαλινάκης δήλωσε ότι στόχος της ομάδας είναι η 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020, ενώ η Έφορος του τμήματος κα Κική Ερηνάκη δηλώνει : «Η ομάδα αγωνιστικά βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα. Να τονίσουμε ότι την περίοδο του καλοκαιριού, ο αθλητής μας Νίκος Αντωνιάδης διακρίθηκε στους Βαλκανικούς αγώνες Ανδρών στο Μαυροβούνιο και οι δύο νεαροί παίκτες μας είναι στελέχη των αντίστοιχων εθνικών ομάδων.

Λόγω της υψηλής αγωνιστικής τους αξίας, έχουν επιλεγεί από ομάδες του εξωτερικού και συγχρόνως παίζουν στο Ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (και οι τρεις αθλητές). Μας χαρακτηρίζει η ομαδικότητα και η αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών λειτουργεί ως παράδειγμα για τις μικρότερες αγωνιστικές κατηγορίες μας. Δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα μας και 13 και 14 Οκτωβρίου που έχουμε την 4η 5η και 6η αγωνιστική στο Χανιά (Κλειστό Κλαδισού), εύχομαι να έχουμε την ίδια και καλύτερη πορεία.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook