O Φλαμπουράρης μιλάει για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του Τσίπρα

o-φλαμπουράρης-μιλάει-για-τη-σχέση-που-έ-277627

Η στενή σχέση του Αλέκου Φλαμπουράρη με τον Αλέξη Τσίπρα και ολόκληρη την οικογένειά του είναι γνωστή σε όλους αλλά σπάνια υπάρχουν εκατέρωθεν δημόσιες αποκαλύψεις.

Χθες ο υπουργός Επικρατείας, όμως, έσπασε τον «κανόνα» αυτό και σε μια στιγμή εξομολόγησης αναφέρθηκε στην «τρομακτική» όπως τη χαρακτήρισε σχέση με τα παιδιά του πρωθυπουργού.

Ο Φοίβος Παύλος και ο Ορφέας Ερνέστος αντιμετωπίζουν τον Αλέκο Φλαμπουράρη ως τον «παππού» τους και ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα δύο μικρα αγόρια φανερά συγκινημένος στο MEGA λέγοντας ότι «τα μικρά τα αισθάνομαι πιο πολύ από εγγόνια μου. Αν κάνουμε τρεις ημέρες και δεν τα δω…»

Αποκάλυψε, μάλιστα, και έναν άγνωστο διάλογο του Αλέξη Τσίπρα με τον μικρότερο γιο του πρωθυπουργού κατά την ολιγοήμερη απόδραση της οικογένειας στα νησιά του Αιγαίου αμέσως μετά την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου ως απόδειξη της αγάπης που τρέφουν ο ένας για τον άλλο. «Χθες ήταν κάπου ο μικρός με τον πατέρα του και του λέει «καλέ μπαμπά, αφού με το καράβι που πήγαμε στη Μήλο, μπορούσαμε να πάμε και στην Αίγινα στον παππού»».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook