O Σταύρος Θεοδωράκης βλέπει συμφωνία μέχρι την Παρασκευή

o-σταύρος-θεοδωράκης-βλέπει-συμφωνία-μ-266543

«Προσπαθούμε και ο πρωθυπουργός και εμείς να πετύχουμε συμφωνία πολύ πριν την Κυριακή. Μέχρι την Παρασκευή το πρωί», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την συνάντησή του, το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου , με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Θεοδωράκης πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής φαίνεται να τηρείται η εθνική γραμμή που έχει συμφωνηθεί. Πρέπει να πείσουμε κάποιους διστακτικούς στην Ευρώπη ότι το μέλλον των Ελλήνων είναι στην καρδιά της Ευρώπης. Είναι οι γνωστοί συντηρητικοί κύκλοι και δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να βγούμε από την ΕΕ, είπε ο κ. Θεοδωράκης ενώ δεν απέκλεισε να γίνει νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν θα έχει διαμορφωθεί η συμφωνία.

Τόνισε ότι ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό για τα όσα συζητήθηκαν στη σύνοδο Κορυφής και για τις προσπάθειες ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία για κοινωνική συνοχή και ανάπτυξη. Ανέφερε ότι συζητήθηκαν ορισμένα από τα μέτρα για τα οποία είπε ότι είναι γνωστό ότι θα πρέπει να υπάρξουν δύσκολες αποφάσεις.

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ακόμη ότι συνεννοήθηκε με τον πρωθυπουργό για το πώς μπορεί να βοηθήσει το Ποτάμι και δεν αποκλείεται αύριο να βρίσκεται στο εξωτερικό για να πείσει και ο ίδιος για την αναγκαιότητα συμφωνίας. Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε αρκετά ζητήματα αλλά δεν είναι του παρόντος η κριτική.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook