O Πέτρος Τατσόπουλος δίνει το «προφίλ» του Τσίπρα μέσω facebook…

o-πέτρος-τατσόπουλος-δίνει-το-προφίλ-246544

tsipras-tatsopoulosΟ Πέτρος Τατσόπουλος έσπασε την σιωπή του και αποφάσισε να δώσει απαντήσεις σε όσους τόσο καιρό τον ρωτάνε για τον Αλέξη Τσίπρα. «Επειδή πολλοί με ρωτάτε κατά καιρούς εάν ο Τσίπρας είναι χαζός, ευφυής, μορφωμένος, ακαλλιέργητος κ.ο.κ. -ας εκμεταλλευτώ τη μικρή προσωπική μου γνωριμία μαζί του για να διαλύσω (στο μέτρο που μπορώ) ορισμένους «αστικούς μύθους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο γνωστός συγγραφέας και βουλευτής μας προειδοποιεί πως δεν πρέπει να υπερτιμάμε τον σημερινό πρωθυπουργό αλλά ούτε και να τον υποτιμάμε καθώς όπως είπε «Με το αφοπλιστικό του χαμόγελο και το πηγαίο χιούμορ του -ναι, έχει χιούμορ, όσο και αν δεν το επιδεικνύει- μπορεί να μας κατσικωθεί για πολλά χρόνια ακόμη.». 

Επίσης, ξεκαθάρισε πως τον θεωρεί ευφυή, αν και τον χαρακτήρισε ακαλλιέργητο και όχι δεινό συνομιλητή. Ενώ δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει πως είναι «παιδί του κομματικού σωλήνα», αν και όπως λέει είναι «κατά παράδοξο τρόπο, είναι πολύ πιο «ελαστικός» από τον κομματικό σωλήνα.»…

Δείτε ολόκληρο το σχόλιο :

tatsopoulos-fb-tsipras

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook