O καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 1 Απριλίου

o-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-1-απριλ-126369

kairos3Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 1 Απριλίου 2014. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά ορεινά οι νεφώσεις κατά τόπους θα πυκνώσουν και ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 22 στην Ήπειρο, από 5 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα Τρίτη 1/4, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Τρίτη 1/4, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τρίτη 1/4, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook