O καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου

o-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-23-μαρ-228049

kairos skoniΝεφώσεις με βροχές κυρίως στη βορειοδυτική και βόρεια χώρα και στο Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και στο Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος με παροδικές βροχές τοπικού χαρακτήρα. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης, ιδιαίτερα στη Δυτική και Νότια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στην Ήπειρο, από 8 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 7 έως 11 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, και από 10 έως 18 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα Δευτέρα 23/3, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 23/3, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 23/3, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook