Νύφη έπλεξε μόνη το φόρεμά της σε μόλις 45 μέρες – Της κόστισε κάτω από 300 δολάρια

νύφη-έπλεξε-μόνη-το-φόρεμά-της-σε-μόλις-1619167

Κάποιες μέλλουσες νύφες επιλέγουν μια DIY λύση για το φόρεμα της μεγάλης ημέρας, είτε για λόγους οικονομικούς είτε για να δώσουν έναν απόλυτα προσωπικό χαρακτήρα στην εμφάνισή τους. Όμως η Veronika Lindberg Heino, ή Kika, πήρε μια πραγματικά ασυνήθιστη απόφαση: να πλέξει και να διακοσμήσει μόνη το νυφικό της και μάλιστα μόλις σε έξι εβδομάδες. «Αυτό είναι, πιθανότατα, το πιο τρελό πράγμα που θα επιχειρήσω να πλέξω στη ζωή μου» όπως ανακοίνωνε στην αρχή ενός βίντεο όπου κατέγραψε ολόκληρη την αποστολή της.

Κάπως έτσι, η Kika αφηγήθηκε 45 ημέρες σε περίπου 45 λεπτά, στο διαδικτυακό κανάλι της στο YouTube. Έφτιαξε ένα μοναδικό στον κόσμο πλεκτό χειροποίητο φόρεμα, που ταίριαζε απόλυτα στο concept του γάμου που σχεδίαζε με τον αγαπημένο της, μιας σπιτικής γιορτής με αγαπημένους φίλους.

Έφτιαξε ένα μοναδικό στον κόσμο πλεκτό χειροποίητο φόρεμα, που ταίριαζε απόλυτα στο concept του γάμου που σχεδίαζε με τον αγαπημένο της, μιας σπιτικής γιορτής με αγαπημένους φίλους.

Το νυφικό της Kika, παρόλο που φτιάχτηκε από ένα υλικό υψηλής ποιότητας, νήμα από καθαρό μετάξι, της κόστισε λιγότερα από 300 δολάρια, καθώς τα «εργατικά» ήταν εξ ολοκλήρου δικά της. Ξεκίνησε δημιουργώντας κάποια σχέδια του φορέματος μέχρι να καταλήξει σε εκείνο που της άρεσε και να αρχίσει το πλέξιμο.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν, περίπου μία εβδομάδα πριν από τη μεγάλη μέρα, τόλμησε να ξηλώσει ένα σημαντικό κομμάτι του φορέματος και να το ξαναφτιάξει, γιατί δεν της άρεσε το αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περιοχή. Και πάλι όμως κατάφερε να το έχει έτοιμο μέσα στην προθεσμία: την Τρίτη της εβδομάδας του γάμου, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν, περίπου μία εβδομάδα πριν από τη μεγάλη μέρα, τόλμησε να ξηλώσει ένα σημαντικό κομμάτι του φορέματος και να το ξαναφτιάξει, γιατί δεν της άρεσε το αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στο τέλος, έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους διαδικτυακούς φίλους που βρέθηκαν στο πλάι της, στη διάρκεια της προσπάθειάς της: «Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους όσοι με ακολούθησαν σε αυτή τη διαδρομή της δημιουργίας του φορέματος. Κάθε σχόλιο, προσωπικό μήνυμα και like μού έδωσε την ενέργεια να συνεχίσω να πλέκω, παράλληλα με τη μετακόμισή μου σε καινούριο σπίτι και την οργάνωση του γάμου μου, όλα αυτά μέσα σε διάστημα 1,5 μήνα».

Δείτε στιγμιότυπα αυτής της αποστολής σε μια σειρά από φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο που δημιούργησε η Kika:

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook