Νύφη έκανε οτοστόπ για να πάει στον γάμο της – Δεν έβρισκε ταξί | Photos + Video

νύφη-έκανε-οτοστόπ-για-να-πάει-στον-γάμ-1491828

Δεν είναι σενάριο κωμωδίας παρότι θυμίζει τέτοιο, αλλά η πραγματική ιστορία μιας νύφης στο Λονδίνο, η οποία παραλίγο να χάσει τον γάμο της καθώς δεν έβρισκε ταξί για την εκκλησία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post το συναρπαστικό περιστατικό κατέγραψε και εξιστόρησε στο TikTok ο Marksteen Adamson, ο ευγενικός άγνωστος που έσωσε τη μεγάλη μέρα της νύφης, της Anastasia Medvedskaya. Όπως αποκάλυψε στο βίντεο, βρισκόταν καθ’ οδόν για να συναντήσει τους φίλους του στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αγγλίας για φαγητό, όταν είδε την Anastasia ντυμένη και στολισμένη να να δείχνει «μπερδεμένη και ταραγμένη» σε μια διάβαση πεζών, όπως έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Καθώς το θέαμα της νύφης στο κέντρο της πόλης ήταν αρκετά… αξιοπερίεργο, έβγαλε το κινητό του για να απαθανατίσει την μοναδική αυτή στιγμή. Εκείνη τότε τον είδε και του ζήτησε να την πάει στην εκκλησία, όπου την περίμεναν ο γαμπρός και οι καλεσμένοι της, λέγοντάς του ότι είχε ήδη αργήσει 45 λεπτά, καθώς δεν έβρισκε ταξί! «Όλοι, και κυρίως ο μέλλων σύζυγός της, την περίμεναν στο Holy Trinity Brompton», δήλωσε ο οδηγός.

@marksteenadamsonWas driving through london traffic to visit friends for a reunion lunch in South East London when I stopped at a padestrian crossing and saw a bride looking confused and flustered. I started filming as I thought it would be a great shot seeing her cross the road in her full attire. Then she saw me and started walking towards me and gesturing. It turns out that she and her brides maid and team had been trying to order Uber cabs but three cabs had canceled at the last minute and she was 45min late for church. Everyone, most importantly her husbsnd to be, were wating at Holy Trinity Bromton for her to artive. She asked if I could give her and the group a lift, and so they jumped in to my landrover and I drove her to church. In our short time together we had lots of quick short conversations about everthing and got to know eachother a little better and new friendships were made. After I dropped her off I heard the sound of the organ ring out and knew everything was going to be alright. It was a beautiful sunny day.

♬ Going To The Chapel – The Paragons

Η Μεντβέντσκαγια εξήγησε πως προσπαθούσε να καλέσει ένα Uber για να πάει στην εκκλησία, αλλά τρεις διαφορετικοί οδηγοί της εφαρμογής ακύρωσαν την τελευταία στιγμή, με συνέπεια να αργήσει 45 λεπτά στον ίδιο της το γάμο. Ο Άνταμσον, λοιπόν, δεν δίστασε και είπε στη νύφη και άλλα δύο άτομα της γαμήλιας παρέας της να μπουν στο αυτοκίνητό του και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς την εκκλησία.

Οι τρεις τους κάθισαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ο Άνταμσον έστρεψε την κάμερα προς τη χαμογελαστή νύφη, η οποία του είπε ότι έχει αργήσει για την εκκλησία, ενώ επαναλαμβάνει τη διεύθυνση της εκκλησίας, που απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, και ζητά από τον οδηγό να βιαστεί.

Όπως είπε ο οδηγός, κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το αυτοκίνητο, έπιασαν την κουβέντα και έμαθε ο ένας για τη ζωή του άλλου.

«Στον σύντομο χρόνο που περάσαμε μαζί, συζητήσαμε αρκετά για τα πάντα και γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα. Έτσι, νέες φιλίες δημιουργήθηκαν».

Το βίντεο τελειώνει με τον Άνταμσον να παραδίδει τη νύφη με ασφάλεια στην εκκλησία, όπου την υποδέχεται ο εφημέριος.

«Αφού την άφησα, άκουσα τον ήχο του εκκλησιαστικού οργάνου να παίζει και ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά», έγραψε ο Άνταμσον. «Ήταν μια όμορφη μέρα».

Το βίντεο έχει γίνει viral και πολλοί ήταν αυτοί που επαίνεσαν τον οδηγό.

«Αυτό είναι κυριολεκτικά σαν σκηνή από ταινία. Τόσο τρυφερό», έγραψε κάποιος. «Θυμίζει Νότινγκ Χιλ» πρόσθεσε ένας άλλος, με έναν ακόμη να αναφέρει: «Στοιχηματίζω ότι αυτή η στιγμή έκανε το γάμο της ακόμα πιο αξέχαστο».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook