Νύχτα τρόμου για τον Τζόρτζεβιτς – Διαρρήκτες στη μεζονέτα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

νύχτα-τρόμου-για-τον-τζόρτζεβιτς-δια-1258743

Τρόμος για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς καθώς παραλίγο να έρθει αντιμέτωπος με διαρρήκτες που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στη Βούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού βρισκόταν σπίτι με τη σύζυγό του όταν διαπίστωσε ότι οι δράστες ήταν μέσα στη μεζονέτα τους. Μάλιστα μόλις αυτοί κατάλαβαν ότι θα τους αντίκριζαν οι ιδιοκτήτες, τράπηκαν σε φυγή πετώντας στο έδαφος κάποια από τα κοσμήματα που μόλις είχαν αρπάξει αλλά και έναν σιδερένιο λοστό.

Από την μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει ότι οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα και αμέσως μετά άρχιζαν να ψάχνουν παντού για χρήματα και κοσμήματα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής πήγε και κατήγγειλε την κλοπή στο τμήμα ασφαλείας Βούλας και περιέγραψε όλες τις στιγμές που έζησε με τη σύζυγο του όταν κατάλαβαν ότι κάποιοι είχαν κάνει διάρρηξη στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και την σύζυγο του ενώ αναζητούσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες αλλά ίσως και το όχημα διαφυγής τους. Επίσης έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα από υλικό που συνέλεξαν πάνω σε αντικείμενα που πέταξαν οι δράστες μήπως εντοπιστούν dna και αποτυπώματα αν και οι Aρχές εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι διαρρήκτες είναι σεσημασμένοι.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook