Νύχτα τρόμου για επιχειρηματία – Του κόλλησαν το πιστόλι στο κεφάλι

νύχτα-τρόμου-για-επιχειρηματία-του-κ-860835

Νύχτα τρόμου για πασίγνωστο επιχειρηματία στην Βούλα, καθώς δυο ένοπλοι ληστές τον κράτησαν όμηρο μέσα στο σπίτι του για περίπου μια ώρα και αφού άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και πανάκριβα ρολόγια, διέφυγαν ανενόχλητοι από την πολυτελή κατοικία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, οι δυο κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, άρπαξαν από το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία το ποσό των 12.000 ευρώ, κοσμήματα, χρυσαφικά και πανάκριβα ρολόγια μάρκας «Rolex».

Μάλιστα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση της ληστείας εκτιμούν πως οι δράστες όχι μόνο παρακολουθούσαν το γνωστό επιχειρηματία, αλλά παράλληλα είχαν και πολύ καλή πληροφόρηση, καθώς από την πρώτη στιγμή που ακινητοποίησαν τον 48χρονο μέσα στην μονοκατοικία του, άρχισαν να τον απειλούν και να τον ρωτούν έντονα: «…που είναι τα λεφτά; που έχεις τα χιλιάρικα;».

Μάλιστα και αυτό που προκαλεί την εντύπωση των Αστυνομικών, είναι το γεγονός πως την στιγμή που σημειώθηκε η ληστεία στην μονοκατοικία του γνωστού επιχειρηματία, εκεί βρίσκονταν και δυο φίλοι του, σε άλλο δωμάτιο, οι οποίοι δεν αντελήφθησαν το παραμικρό καθώς είχαν πέσει για ύπνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο ληστές εισέβαλαν στην υπερυψωμένη μονοκατοικία στην οδό Καρπενησίου στην Βούλα από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και με τα πιστόλια στα χέρια ακινητοποίησαν τον γνωστό επιχειρηματία, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σαλόνι της μεζονέτας.

Αμέσως τον απείλησαν με την ζωή του και του κόλλησαν τα όπλα τους στο κεφάλι, ζητώντας του να τους υποδείξει που έχει κρυμμένα τα χρήματα, που όπως φαίνεται γνώριζαν ότι υπήρχαν σε κάποιο σημείο του σπιτιού.

Αρχικά ο 48χρονος επιχειρηματίας, που είχε δραστηριοποιηθεί κατά το παρελθόν στο τομέα δικτύου πωλήσεις κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών, αρνήθηκε πως είχε χρήματα στο σπίτι, με αποτέλεσμα οι δυο κουκουλοφόροι ληστές να γίνουν πιο απειλητικοί και αποφασιστικοί, όσον αφορά στο αίτημα τους να τους υποδείξει ο 48χρονος που έχει τα χρήματα.

Μπροστά σε αυτή την απειλή, ο 48χρονος επιχειρηματίας ενέδωσε και οδήγησε τους κακοποιούς στο γραφείο του, παραδίδοντας τους το ποσό των 6.000 ευρώ για να τους ακούσει έκπληκτος να απαιτούν να τους δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα που έχει κρυμμένα στο σπίτι, αλλά και τα πανάκριβα ρολόγια του.

Τελικά όταν ο 48χρονος κατάλαβε πως οι δυο οπλοφόροι είχαν πολύ καλή πληροφόρηση για το τι θα έβρισκαν στο σπίτι του, αναγκάστηκε να τους παραδώσει και τα υπόλοιπα 6.000 ευρώ, αλλά και τα χρυσαφικά του, συν τα πανάκριβα ρολόγια μάρκας «Rolex» που είχε στην συλλογή του.

Έπειτα από αυτό οι δράστες διέφυγαν από το σπίτι, χωρίς να τους ενδιαφέρει πως όλο αυτό το διάστημα το κλειστό κύκλωμα παρακολουθήσης της μονοκατοικίας, κατέγραφε τις κινήσεις τους.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook